Fremtidens økologi præger fødevaremesse

Tre messehaller forvandles til en økologisk storby på Nordens største fødevaremessse Foodexpo

Økologi fylder mere end nogensinde før på Foodexpo den 18.-20. marts. Foto: MCH/Tony Brøchner

Danskernes begejstring for økologiske varer kommer til at sætte sit præg på Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, der finder sted i MCH Messecenter Herning den 18.-20. marts.

Tre haller bliver fyldt med økologi, hvor man kan besøge 120 udstillere, se økologiske tendenser, hente inspiration til økologiske måltider og få viden om økologiens vej fra jord til bord.

Messecenter Herning samarbejder med Økologisk Landsforening om messen.

– De besøgende skulle gerne få oplevelsen af at følge fødevarerne hele vejen – fra markerne og staldene til produktionen, forarbejdningen, virksomhederne og køkkenerne, siger formanden for Økologisk Landsforening, Per Kølster, i en pressemeddelelse.

Læs også: Julemærkehjem får overskudsmad fra Foodexpo

Temaet for de økologiske haller på Foodexpo bliver “Fremtidens økologi”. De udstillende virksomheder vil vise nye muligheder, og der bliver et omfattende program med øko-indlæg og debatter med aktuelle videnspersoner fra økologiens verden, events, smagsprøver, quizzer og workshops.

Økologisk Landsforening vil slå dørene op til Årets Økologiske Brancheaften, hvor uddelingen af Årets Øko-pris og Økologiske Spisemærker samt kåringen af de økologiske guldprodukter finder sted.

 

DEL
Forrige artikelNy automat til kunder med store mængder returemballage
Næste artikelAldi bryder med faste lave priser
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.