Frederiksberg Centret er Danmarks bedste shoppingcenter

Centret er kåret som det bedste shoppingcenter over 25.000 kvm., mens Spinderiet i Valby er det bedste center under 25.000 kvm.

Alle prismodtagerne ved kåringen af Danmarks bedste shoppingcenter 2017, som fandt sted tirsdag i København. Foto: Henrik Denman

Hovedstadsområdet har Danmarks to bedste shoppingcentre.

Frederiksberg Centret er kåret til Danmarks bedste shoppingcenter 2017 blandt centre over 25.000 kvm., og Spinderiet ved Valby Station er kåret til det bedste shoppingcenter under 25.000 kvm.

For 10 gang blev landets bedste shoppingcentre kåret tirsdag aften ved en prisuddeling, arrangeret af netværksgruppen Detail-forum og Institut for Center-Planlægning (ICP).

Kåringen er foretaget blandt 24 shoppingcentre over hele landet.

Om juryens motivering for at kåre Frederiksberg Centret sagde adm. direktør Per Nyborg, ICP:

– Centret har formået at sammensætte et mix af butikker og andre servicefunktioner, som åbenlyst er faldet i kundernes smag. Det fremstår som et topmoderne shoppingcenter, som med et unikts butiksmix og en indretning i tidens stil har skabt et stærkt indkøbssted til særlig glæde for et tætbefolket områdes mange beboere.

Om Spinderiet lød juryens motivering:

– Det er et spændende indkøbssted med en fin blanding af traditionelle lejere og nogle betydelige ankerlejere, som er med til at tiltrække en stadig strøm af kunder. Det er et moderne, som med et stærkt butiksmix og en utraditionel arkitektur har skabt et attraktivt mødested i et stort lokalområde, sagde Per Nyborg.

Frederiksberg Centret skal i 2018 deltage i konkurrencen om at blive kåret til Nordens bedste shoppingcenter – en ære, der i øvrigt også tilfaldt centret i 2016, efter at det i 2015 var blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter 2015.

Særlige priser

Udover hovedpriserne som Danmarks bedste shoppingcenter blev der uddelt en række særlige priser:

– Rødovre Centurm kåredes til det mest hyggelige shoppingcenter.

– Waterfront i Hellerup kåredes til det flotteste shoppingcenter.

– Frederiksberg Centret er shoppingcentret med bedste service.

– HerningCentret har de bedste aktiviteter.

– Field’s er shoppingcentret med de bedste spisesteder.

Desuden var der to nye priser:

– Fisketorvet – Copenhagen Mall er det mest bæredygtige shoppingcenter.

– Fisketorvet – Copenhagen Mall kåredes som det mest innovative shoppingcenter.

 

DEL
Forrige artikelDonaid-mærket fortæller om velgørenhed
Næste artikelKonkurrenter æder stadig af Remas markedsandele
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.