Forbrugerguide skal mindske påskens madspild

Ifølge tal fra Landbrug & Fødevarer udgør madspildet i påskeugen 279 mio. kr.

Foto: VoresMad.dk og Landbrug & Fødevarer

Skraldespanden skal på slankekur i påsken, og med de ord lancerer Stop Spild af Mad en ny madspildsguide til forbrugerne.

Det sker ifølge en pressemeddelelse fra Stop Spild af Mad i forbindelse med påsken, hvor danskerne traditionelt køber ind for 24 pct. mere end i en gennemsnitlig uge.

Hver gang danskerne bruger 1.000 kr. på påskemad, ender mad for 140 kr. i skraldespanden.

Ifølge tal fra Landbrug & Fødevarer udgør madspildet i påskeugen 279 mio. kr.

DEL
Forrige artikelBeskæftigelsen i handlen nærmer sig før-krisetid
Næste artikelLollandsk øko-gods solgt
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.