Foodservice er blevet Dagrofas problembarn

På blot to år er hele ledelsen i FoodService Danmark skiftet ud, og nu er Per Thau røget som topchef for Dagrofa. Foodservicedelen i koncernen er gået fra at være et stærkt aktiv til at være et problembarn

Arkivfoto: Henrik Frydkjær Dagrofa har entop sagt farvel til adm. dir. Per Thau

I sidste uge offentliggjorde Dagrofa nyheden om, at koncernchef Per Thau var blevet fyret. Den beslutning fra bestyrelsen var der næppe mange, der havde set komme. Vel har koncernledelsen i det forløbne år stået bag den spektakulære lukning af discountkæden Kiwi, men alt taget i betragtning går det bedre for købmandskæderne Meny og Spar end det har gjort længe. Det virker derfor ikke indlysende, at det skulle være problemer i Dagrofas købmandssektor, der har udløst et farvel til Per Thau.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelStorinvestor vil bygge Legoklods-butikker
Næste artikelLidls nye topmoderne lager skal stå klar i 2020
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.