Føtex åbner butik nummer 100

Fire af landets dagligvarekæder åbner i morgen, torsdag den 2. november, helt nye butikker - blandt dem er en spritny Føtex Food i Ceres Byen i Aarhus - og Rema 1000s butik nummer 300 i Korsør

Foto: Dansk Supermarked Den første Føtex åbnede i Guldsmedgade i Aarhus i 1960

To af landets fire største dagligvarekæder rammer i morgen den 2. november milepæle med henholdsvis butik nummer 300 – Rema 1000 – og butik nummer 100 – Føtex.

Dansk Supermarkeds supermarkedskæde Føtex åbner en Føtex Food i hjembyen Aarhus, hvor den første butik slog dørene op i Guldsmedgade i 1960 – for 57 år siden.

Butikken, der får Jimmi Asstrup Andresen som butikschef, ligger i det nye boligområde Ceres Byen – i et lokale, der ellers skulle have rummet en Kiwi-butik.

Rema 1000s nye butik ligger, som tidligere fortalt i Dansk Handelsblad, i Korsør med Jørgen Nordtorp ved roret.

Læs også: Rema 1000 åbner butik nummer 300

Føtex og Rema 1000 er dog ikke alene om åbninger af helt nye butikker den 2. november.

Samme dag åbner SuperBrugsen sin butik nummer 231 i Nordhavnen i Nørresundby, og Lidl slår dørene op til en ny butik på Roskildevej i Valby. Det er kædens butik nummer 110.

Derudover erstatter Aldi samme dag sin butik i Nykøbing Mors med en nyopført butik på Broen i Nykøbing.

DEL
Forrige artikelFamilien Danmark abonnerer på frihed
Næste artikelNu åbner Bilka for salg af dagligvarer på nettet
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.