Fødevarevirksomheder får hjælp til ansvarlighed

Verdens største og mest detaljerede samling af risikovurderingen lanceres på dansk fødevaremesse.

Risikovurderinger fra bl.a. produktion af palmeolie kan hjælpe fødevarevirksomheder til mere ansvarlige indkøb. Foto: Colourbox

Forbrugerne er i dag mere bevidste om, hvor fødevarerne kommer fra, og hvordan de bliver produceret. Det stiller øgede krav til ansvarlighed hos fødevarevirksomhederne.

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis

DEL
Forrige artikelDanish Crown og Tulip rykker sammen i Randers
Næste artikelHvem skal vinde en studierejse til Hong Kong?
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.