Fødevarekoncept forkorter vejen til forbrugeren

200 små fødevareproducenter og 7.500 medlemmer er indtil videre koblet op på konceptet Madsamling, der har ambitioner om endnu større udbredelse herhjemme.

Med Madsamling får små lokale producenter en ny afsætningskanal, der er direkte forbundet til forbrugerne. Foto: Madsamling

Madsamling lyder pære dansk, men konceptet er fransk, hvorfra det har spredt sig til mange øvrige europæiske lande siden lanceringen i 2011.

For et år siden åbnede den første Madsamling også herhjemme, og i sidste uge åbnede nye steder i henholdsvis Næstved og Ringe på Fyn, så der...

DEL
Forrige artikelAntallet af frugtavlere falder
Næste artikelUnge siger nej til detailhandlen
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.