FødevareBanken officielt åbnet i Kolding

Stor tilslutning til åbningsreceptionen, da FødevareBankens tredje afdeling blev åbnet officielt.

Foran FødevareBankens vil ses fra venstre bestyrelsesformand Klaus Bustrup, borgmester i Kolding Jørn Pedersen, driftschef i FødevareBanken Kolding, Martin Brink, og direktør Karen-Inger Thorsen.

Over 60 mennesker mødte op, da FødevareBankens nye afdeling i Kolding onsdag holdt officiel åbningsreception. FødevareBanken har nu tre afdelinger i Danmark – København, Aarhus og Kolding.

Blandt deltagerne var frivillige, repræsentanter for modtagerorganisationer, fonde og fødevaredonorer, politikere, ansatte og andre interesserede.

Oak Foundation Denmark har bevilliget de 5,9 mio. kr., som det har kostet at etablere FødevareBankens afdeling i Kolding.

Det er store virksomheder som Arla, Easyfood, Aarstiderne, H&P Frugt og Naturmælk, der leverer overskudsmad til FødevareBanken i Kolding.

Det er mad, der ikke har overskredet sidste salgsdato, men som af forskellige årsager alligevel ikke kan sælges og ellers skulle have været smidt ud.

Modtagerne af overskudsmaden er sociale væresteder, herberger og krisecentre i Kolding-området.

DEL
Forrige artikelMobilePay bliver mere populær
Næste artikelCoop melder om tryk på julekup-kampagne
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.