FødevareBanken får endnu et millionbeløb af fond

Velux Fonden donerer 4 mio. kr. til madspildsvirksomhed

Foto: FødevareBanken

FødevareBanken har modtaget 4 mio. kr. fra Velux Fonden, der i forvejen har bevilget adskillige millioner til organisationen.

Det fortæller FødevareBanken i en pressemeddelelse.

I 2013 bevilgede Velux Fonden næsten 23 mio. kr. over en fireårig periode til bl.a. at videreudvikle og kvalitetssikre driften af FødevareBanken, der dengang kun eksisterede i hovedstaden, og til at etablere en ny afdeling i Østjylland.

Den nye bevilling har til formål at styrke FødevareBankens indtjening fra erhvervspartner-skaber samt øge befolkningens kendskab til non-profit organisationen, der arbejder for at bekæmpe madspild og madfattigdom i Danmark.

FødevareBanken har i dag erhvervspartnerskaber med bl.a Netto, Jyske Bank og IBM.

Velux Fonden er en almennyttig fond, der bl.a. støtter videnskabelige, kulturelle, sociale og miljømæssige formål. I 2016 uddelte fonden 259 mio. kr.

DEL
Forrige artikelHer ligger de bedste mejeriafdelinger
Næste artikelDanskere mangler tid og færdigheder
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.