Flittig samler af returemballage

En usædvanligt flittig samler af returemballage var blandt de første kunder, da Dansk Retursystem forleden åbnede sin nye pantstation i Kalundborg.

Her valgte en mand og hans datter at køre den 30 minutter lange tur med trailer fra Holbæk til Kalundborg for at aflevere i alt 35 pantsække på pantstationens åbningsdag.

Forbrugeren ankom med flaskerne og dåserne i traditionelle klare affaldssække, men dem kan man ikke anvende i pantstationens system. Kunden måtte derfor have lidt hjælp til at ompakke emballagerne i pantsække.

Der var heldigvis personale fra Dansk Retursystem til stede på åbningsdagen, som kunne hjælpe. På den måde fik pantstationen i Kalundborg sin første succeshistorie, da en meget tilfreds kunde – næsten uden fedtede fingre – kom af med 35 sække emballager på ganske kort tid.

Som Dansk Retursystem skriver på sin hjemmeside: I Kalundborg må pantstationens mission om at gøre det nemt for forbrugerne at aflevere mange emballager på én gang siges at være blevet opfyldt allerede på åbningsdagen.