Flere spisesteder får økologisk spisemærke

2.000 danske spisesteder har nu økologisk spisemærke, og antallet fortsætter med at vokse.

Antallet af spisesteder med økologisk spisemærke er vokset i de senere år, og Økologisk Landsforening vurderer, at den udvikling vil fortsætte. Grafik: Økologisk Landsforening

Mere end 2.000 private og offentlige spisesteder har nu det økologiske spisemærke i enten guld, sølv eller bronze. Mærket dokumenterer, hvor stor en del af maden og drikkevarerne, der er økologisk.

Det er mere end en femdobling på fire år, skriver Økologisk Landsforening i en...

DEL
Forrige artikelSpilforhandlere tilfredse med hvidvasklov
Næste artikelBilka åbner døren for små leverandører
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.