Flensted vil være førende inden for convenience

Flensted Food Group satser på at få en større bid af conveniencemarkedet. Foto: Colourbox

Flensted Food Group gør klart til at blive den førende danske leverandør af friske conveniencemåltider.

Selskabet oplyser i en meddelelse, at det udbygger sin eksisterende snitgrøntfabrik i Skovlund i Sydvestjylland til dobbelt størrelse. Samtidig indrettes fabrikken, så den kan producere friske convenienceprodukter med kort holdbarhed til både detail- og foodservicemarkedet.

Flensted har hentet inspiration til udbygningen af fabrikken fra søsterselskabet Starmeal i Belgien, hvor conveniencemarkedet er stort.

– Vores nye produktions setup giver os et utal af kombinationsmuligheder i udviklingen af convenienceløsninger. Vi kan mikse frugt og grønt, pasta, ris og kerner, og vi kan tilsætte animalske og vegetabilske proteiner i form af kød, linser, bønner med mere samt smagssætte med vores hjemmelavede dressinger, saucer og toppings, siger de to direktører, Jørgen Østergaard og Lene Rasmussen, i pressemeddelelsen.

 

 

DEL
Forrige artikelFøtex lancerer alge-æg
Næste artikelFå varehuse koster dagligvareomsætning i København
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.