Fleggaard øger grænsehandel online

Med en omsætning på 6,5 mia. kr. kan koncernen fremvise et nyt rekordregnskab.

Fleggaard er ved at bygge et click & collect-center syd for grænsen til det stigende antal danskere, der bestiller varer i grænsehandlen online. Foto: Henrik Denman

Fleggaard Holding, som er den største aktør inden for grænsehandel, fortsætter den vækst, som har præget virksomheden gennem det sidste årti.

Fleggaard har været i stand til at fastholde den positive udvikling i grænsehandlen ved at få flere danskere til at købe grænsehandelsvarerne på nettet og hente dem færdigpakkede ved supermarkedet syd for grænsen som click & collect.

For at styrke onlinesalget er selskabet ved at opføre et nye click & collect-center i forbindelse med supermarkedet i Harrislee. Det vil blive taget i brug i midten af 2018.

Koncernens nye regnskab for 2016/17, der omfatter to supermarkedskæder ved grænsehandlen, viser en vækst i omsætningen på 14 pct. til 6,4 mia. kr. Resultatet af primær drift blev 458 mio. kr. mod 434 mio. kr. året før.

Koncernen omfatter to supermarkedskæder i grænsehandlen, Fleggaard og Calle.

Selskabets ledelse forventer, at grænsehandlen fortsat vil udvikle sig stabilt.

DEL
Forrige artikelHver tiende butik er forsvundet på 10 år
Næste artikelKnivrøver stikker kunde under røveri
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.