FDB Møbler åbner eksportafdeling

Coop-virksomheden har allerede en mindre eksport til Japan, England og Frankrig

FDB Møbler åbner ny butik i Københavns centrum
Foto: Coop

FDB Møbler har siden relanceringen i 2013 oplevet en kraftig vækst, og interessen er ikke kun fra danskere.

FDB Møbler udstiller lige nu for første gang på Skandinaviens største møbelmesse, Stockholm Furniture and Light Fair, der tiltrækker indkøbere fra hele verden.

Nu åbner FDB Møbler også en eksportafdeling.

– Der går ikke en uge, uden at vi får henvendelser fra udlandet, der er interesseret i vores møbler. Vi har allerede en mindre eksport til Japan, England og Frankrig. Nu tager vi næste skridt, etablerer en egentlig eksport-afdeling og markedsfører os aktivt over for den internationale møbelbranche, siger lederen af FDB Møbler, Ole Kiel.

FDB Møbler blev grundlagt i 1942 med arkitekt Børge Mogensen som den første leder af tegnestuen. Siden FDB Møbler blev relanceret i 2013 har Coop og brugsforeningerne i Gilleleje og Middelfart åbnet i alt 5 butikker: København (Trommesalen), Lyngby, Gilleleje, Strib og Roskilde. Derudover sælges møblerne også via en selvstændig side på Coop.dk.

DEL
Forrige artikelPremium lanceringer til forkælelse
Næste artikelFødevarepriser steg med 1,6 procent
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.