Esben Lunde Larsen åbner FoodExpo

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen serverer koteletter på onsdag. Foto: Folketinget

Når branchens største messe løber af stablen fra 6. – 8. marts er det med Dansk Handelsblad som officiel mediepartner. Ved scenen i hal-M bygger vi et TV-studie og en redaktion, hvorfra vi producerer video fra messen til dhblad.dk og vores facebookprofil. Der vil både være reportager om de trends og tendenser, der præsenteres fra leverandører i Herning – og video fra de mange aktiviteter på scenen.

Søndag efter åbningen er Jeppe Søe, mediechef på Dansk Handelsblad, ordstyrer ved en paneldebat mellem branchens ledende aktører. Blandt de spørgsmål, som skal diskuteres er blandt andet: Hvordan står det til med den nationale fødevaresundhed?

Hvordan skabes mad til flere med hensynstagen til både landmand og ressourcer? Hvordan kan danskerne blive mere interesserede i mindskning af madspild? I skrivende stund består  panelet af  Selina Juul  stifter af  Stop Spild af Mad, Niels Jensen direktør for DLF, kokken Claus Holm samt Tine Skriver fødevarechef i HORESTA.

Messen åbnes søndag af den nye fødevare og miljøminister Esben Lunde Larsen.

Messen igennem laver vi interviews i studiet med relevante branchefolk, ligesom vi snuser i alle afkroge ude hos leverandørerne. Besøg os i studiet – og er du forhindret i at deltage i Herning, er dhblad.dk (som altid) stedet, hvor du kan holde dig opdateret om det væsentlige.