Erfaren varehuschef i spidsen for ny Bilka i Randers

Den lokalkendte Jan Møller bliver varehuschef for Bilka Randers, der åbner næste år

Varehuschef Jan Møller skal gøre Bilka til en succes i Randers. Foto: Dansk Supermarked Group

Det bliver en lokalkendt varehuschef, som randrusianerne kan hilse på, når Bilka slår dørene op i Randers.

Varehuschefen i den nye Bilka i Randers Storcenter bliver nemlig Jan Møller, som skal være med til at åbne varehuset i sommeren 2018.

Jan Møller har stor erfaring og har blandt andet været varehuschef i af Randers’ to Føtex-varehuse.

Glædeligt gensyn
Derfor glæder Jan Møller sig til gensynet med Randers og ikke mindst til at gengælde den meget positive respons fra randrusianerne, som glæder sig til, at Bilka kommer til byen:

– Jeg er meget stolt over, at jeg får denne mulighed. Bilka er en helt særlig størrelse, og det fornemmer man i den grad, når man ser på, hvordan vores ankomst er blevet modtaget i Randers. Vi vil være den foretrukne indkøbsdestination, der er kendetegnet ved et stort udvalg, gode priser og en flot butik med god service. Det ser jeg virkelig frem til at medvirke til og gøre mit for at sikre i Randers, fortæller den nye varehuschef.

Stærkt kandidatfelt
Jan Møller skal ikke kun være med til at åbne det nye varehus i Randers, men også være med til at gøre det til randrusianernes foretrukne indkøbsdestination, som er Bilkas ambition.

Det er en opgave, som Jan Møller er den helt rigtige til at varetage, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka:

– Vi har meget store ambitioner i Bilka, og vi glæder os enormt meget til at åbne i Randers. Jan er erfaren, rigtig dygtig og har et godt lokalkendskab, og han besidder i det hele taget alle de evner, vi ønsker. Han er den helt rette til at åbne Bilka nummer 19, pointerer Mark Nielsen, der dog også påpeger, at det interne kandidatfelt i Bilka var meget stærkt.