En køle-revolution er i gang i butikkerne

Producenterne af kølemøbler til dagligvarehandelen må have kronede dage.

Siden discountkæderne for en del år siden begyndte at tage fersk kød ind i butikkerne, er udvalget af ferskvarer vokset jævnt i stort set alle dagligvarekæder, så det i dag kræver meget mere af et supermarked at...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelTesco siger farvel til Carlsberg-produkter
Næste artikelFakta sætter turbo på økologi-sortiment
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.