Kødafgift faldt til jorden med et klask

Skatteminister Karsten Lauritzen kaldte Alternativets forslag til kødafgift for et 'administrativt monster'. DF og Socialdemokratiet var modstandere af forslaget

Trendforsker: Vi tager dagligt 200 beslutninger om mad

Forbrugerne er forvirrede og har brug for hjælp. Supermarkeder kan skele til restauranterne, mener Louise Byg Kongsholm fra PEJ

Knap hver femte dansker er med på flexi-trenden

Egen sundhed og klimaet er de vigtigste grunde til at spise mindre kød. Flexitarerne udgør næsten 20 pct. og er en interessant kundegruppe for supermarkedet

Eksperter: Vege-trenden er først lige begyndt

Plantealternativer til kød og mælk udgør i dag en forsvindende del af markedet. Men kategorien vokser hurtigt, og er varerne ikke i sortimentet, skifter kunden butik

Hanegal-stiftere satser på plantebaserede fødevarer med ny fabrik

Den nye fabrik til udvikling af økologisk planteprotein ventes klar i slutningen af 2019 og har et budget på 25 mio. kr.

Coop ønsker forbud mod skadelige flourstoffer i kosmetik

Dagligvarekoncernen bakker op om miljø- og fødevareministerens kamp mod fluorerede stoffer i indpakning til mad, men så også gerne et forbud i kosmetik

Too Good To Go får 45 millioner til international vækstrejse

Too Good To Go har appetit på yderligere ekspansion og vil nu etablere sig i fire nye lande i år, oplyser selskabet

AVL i Mariager genanvender årligt 15.000 tons plast til nye produkter

Kasser fra Arla og indkøbsposer fra Netto er blandt de plastprodukter, der hvert år ryger gennem kværnen i den gamle familievirksomhed

Enighed i Folketinget om at sikre genanvendelse af plastik

Brancheforeningen Plastindustrien glæder sig over, at der nu skal indføres fælles ordninger for sortering og indsamling af plastaffald fra de danske husholdninger

Plast-samarbejdet: Emballagen skal designes til genanvendelse

Plastemballage mindsker madspild, men kun en lille del af emballagen bliver genbrugt eller genanvendt

Mere nyt