Varm maj skaber rekord i 7-Eleven

7-Eleven har haft den bedste maj-omsætning i fem år

Naturlig mad kan betyde mange ting

Ordet ’naturlig’ på fødevarer bliver opfattet på mange forskellige måde, viser analyse

Stor spredning i ’fri for’-forbrugerne

Selv om de køber mange af de samme produkter, er ’fri for’-forbrugerne en broget flok, forklarer ekspert

Grossister får øget fokus på økologi

De store foodservicegrossister efterspørger produktudvikling hos flere økologiske producenter

Efterskole har sølvmærke i økologi uden merpris

Ved at satse på tunge varer og mindske madspild har Onsild Idrætsefterskole fået sølvmærket i økologi uden at bruge flere penge

Jesper Lok: Vil skal mindst levere markedsvæksten på catering

Væksten i Foodservice Danmark halter langt efter markedsvæksten i cateringbranchen. Det skal ændres, fortæller koncernchef Jesper Lok

International burgerkæde vil fjerne klimaaftryk

Burgerkæden Max planter træer for at blive ikke bare CO2-neutral, men ligefrem CO2-positiv

Nu skal kyllinger også have dyrevelfærdsmærke

Et år efter statens indførelse af dyrevelfærdsmærket svinekød, skal nu også kyllinger omfattes af mærkningsordningen

Oplevelser skal konkurrere med nethandel

Selv om nettet endnu ikke er en stor konkurrent inden for fødevarer, vil Magasin adskille sig fra nonfood onlinehandel ved at tilbyde et helt nyt fødevaremarked

Hveranden dansker har mindst en ugentlig kødfri dag

15 pct. planlægger at spise mindre kød i 2018, viser en undersøgelse fra Epinions Danmarkspanel

Mere nyt fra dhblad