Billede fra Coops Daglig Brugsen i Thorsager

Ny tendens: Færdigretter med mindre kød vinder frem i Coop

Når kunderne står i en SuperBrugsen eller Kvickly og skal finde en færdigret til aftensmaden, har de fået en...
Salget af friske færdigretter vokser langsomt i danske dagligvarebutikker

Salget af hurtig mad vokser langsomt i butikkerne

Over to år er salget af friske færdigretter steget med 341 mio. kr. i dagligvarebutikkerne. I samme periode har restaurationsbranchen øget omsætningen med 4 mia. kr.

Løgismose Meyers flytter millioner til driftsselskabet

Underskudsplagede Løgismose Meyers Group får nu tilført 15 mio. kr. fra ejerselskabet

Antallet af nye restauranter dykker kraftigt

Det samlede udbud af restauranter voksede kun ganske beskedent herhjemme sidste år. Konceptrestauranter vinder frem

Coop åbner spritny butik i Skanderborg

SuperBrugsen afløser Løvbjerg på hovedgaden i Skanderborg.

Gigantslagteri lancerer planteburgere

Danish Crown sender senere på året planteburgere ud i de danske supermarkeder

Irma jagter fødevareproducenter på fødevarefestival

Kæden er hovedsponsor for Street Food om Søerne i København

Hurtig shopping giver tilfredse kunder

Svenske Coop har åbnet en helt kontantløs butik. Effektive betalingsmetoder og færdigretter skal skabe betingelser for hurtige indkøb

Cofoco klar med plantebaseret frokostkoncept

Fra august introducerer Cofoco Food en plantebaseret frokostordning med fokus på bæredygtighed

Slagter Norlyk leverer færdigretter til Aldi

Grindsted-slagteren har foreløbig leveret 40.000 færdigretter til Aldis butikker

Mere nyt