Skagenfood vækster 47 pct. på et år

Skagenfood landede sidste år en omsætning på 110 mio. kr. En fremgang på 35 mio kr.

Nu kan “to-go-frikadellen” også få Nøglehulsmærket

Hidtil har bl.a. delikatesseafdelingerne været afskåret fra at mærke varer med det grønne Nøglehul

Irma vil styrke salget af færdigretter

For at sætte yderligere skub i salget af færdigretter sætter Irma nu fokus på økologi og dyrevelfærd

Ok Plus introducerer nyt kaffekoncept

De 57 stationer, der ikke i dag har Baresso Go, skal have et nyt økologisk kaffekoncept

McDonald’s vil åbne 100 nye restauranter i Norden

Ambitionen er at åbne 20 restauranter i Danmark i løbet af de næste fem år

Meny sætter hverdagsklassikere på menuen

Kæden vil gøre det nemmere at vælge et godt måltid mad med gode råvarer

Madeliten og det tavse flertal

Livsstilseksperten Anne Glad afdækker den madkultur, der styrer indkøbsturen for flertallet af danskerne.

Dansk Cater udgiver madmagasin

"Blus" skal give inspiration til kunder i foodservicebranchen, der ændrer sig hurtigere end nogensinde før.

Kunder tanker op med kaffe, stenalderkost og trøfler

Ok Plus i Ødum åbnede som kædens første i 1990. Forpagter Søren Bendixen har været med fra begyndelsen

Snackbarer bliver mere populære

Ifølge analysevirksomheden Quantic bliver snackbarer mere populære, fordi de er et bekvemmeligt måltid og opleves som sunde.

Mere nyt fra dhblad