Antallet af tomme butikker sætter rekord i København

På kort sigt kan coronakrisen betyde endnu flere tomme butikslokaler i hovedstaden, forudser Ejendomstorvet.dk

Corona sender danskerne i køkkenet

For første gang siden 2015 er tiden, danskerne bruger i køkkenet, øget, viser ny undersøgelse

400 elever er klar til praktik på spisestederne

Coronakrisen rammer også unge, der er er i gang med en uddannelse til restaurationsbranchen. En ny portal skal hjælpe dem på vej

De vandt Produktprisen 2020

106 danske producenter havde tilmeldt sig Produktprisen 2020, der er et samarbejde mellem Coop og Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem

Restauranternes omsætning stiger langsomt

En ekspert vurderer, at spisestederne og foodservicebranchen kan nå en omsætning på 2019-niveau til næste år. Men usikkerhederne er fortsat store

Måneders nedtur lakker mod enden

Restauranter, cafeer og deres leverandører hører til blandt de hårdest ramte brancher under coronakrisen

Kæder kan se frem til rekordsommer

Mange flere danskere holder i år ferie i Danmark. Det kan til gavn for bl.a. dagligvarehandlen øge forbruget med et tocifret milliardbeløb, siger analytiker

Feelgood-kampagne skal lokke forbrugerne ud at spise igen

Mærkevareleverandørerne MLDK står bag en kampagne, der skal minde danskerne om hyggestunderne på landets spisesteder

7-Elevens svenske søsterkæde åbner ubemandet butik

Pressbyrån åbner en automatbutik uden personale på Kungsholmen i Stockholm. Flere vil komme til

150 trængte trængte spisesteder får rådgivning i EU-støttet projekt

Socialfondsprojektet "Den kreative og kompetente madscene" skal med en tillægsbevilling på 3,5 mio. kr. udvide indsatsen for den trængte restaurant- og madbranche fra hovedstadsområdet til hele Danmark

Mere nyt