Bornholmsk stjernekok: De lokale er vigtigere end stjernerne

Det Røde Pakhus i Rønne har fået en udmærkelse i form af Michelin Plate. Medejer Daniel Kruse baserer gourmetlight-restauranten på de lokale kunder

Håndsrækning til nødlidende Horesta-erhverv

Et flertal har lavet en aftale, der sikrer kompensation til restauranter, caféer og barer, som har fået indskrænket åbningstiden på grund af corona-udviklingen

Plantebaseret pålæg fylder fortsat under 1 pct. af kategorien

Med et ønske om at være der, hvor forbrugerne er, har Danish Crown Foods netop lanceret et plantebaseret alternativ til bacon

Krav om mundbind gælder også på servicestationen

I en kiosk eller hos en bager i Storkøbenhavn, hvor kunderne kan sidde og spise eller drikke kaffe, skal alle, der ikke sidder ned, bære mundbind

Storkøkkener oplever øget pres for at satse på højere kvalitet

Fokus på at mindske madspild og bruge mindre kød er i top i de store køkkener, viser en helt ny undersøgelse

Dagrofa Foodservice indgår ny stor kontrakt med Compass Group

Samarbejdet mellem Dagrofa Foodservice og Compass Group fortsætter og udvides markant de kommende tre år

Ny trend: Faste lave priser slår tilbudsjagt

Corona-pandemien har fået danske forbrugere til at købe færre varer på tilbud, og mange vil købe bedre kvalitet. Kun 5 pct. tænker ikke over pris

Plantebaseret vækstboom mister fart

De plantebaserede drikke og kødfrie færdigretter præsterer fortsat tocifrede vækstrater, men vokser langt fra med samme hast som tidligere

Michelin-team åbner ny restaurant i Dyrehaven

Hjemlig hygge og gourmetmad af lokalt producerede råvarer er kernen i restaurant Studenterkilden, der kun holder åbent for offentligheden to dage hver anden uge

Ny madfestival satser på det bæredygtige madmarked

I september kan mad- og køkkenfolk i hovedstadsområdet besøge mindre fødevareproducenter, gå på madskole og deltage i samtaler om madmarkedet

Mere nyt