Coronakrisen har sat fødevarekontrollen i stå

Færre end 100 fødevarevirksomheder har på seks uger haft besøg af fødevarekontrollørerne - tallet plejer at være 6000

Dragsbæk-direktør hilser synlighed på private label velkommen

Pastella har medvind under coronakrisen. Ifølge Christian Munk handler det om, at forbrugerne vil vide endnu mere om, hvad de spiser
Stop Madspild Selina Juul

Kriseberedskab til fødevarebranchen i corona-perioden

Debatindlæg af madspildspioner, stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad Selina Juul

Spisesteder må nu sælge take away uden ekstra registrering

For at gøre det lettere for de lukkede spisesteder lempes reglerne nu, så de ikke længere skal anmelde take away-aktivitet til Fødevarestyrelsen

Lidl sætter håndsprit op til kunderne

Corona-virus kan ikke smitte via fødevarer eller fødevareemballage, oplyser Fødevarestyrelsen

”Korrekt mærkning er et fælles ansvar”

Detailkoncernen Salling Group har de seneste tre år afholdt ”mærkningskonferencer” for virksomhedens leverandører

For første gang: Fødevarestyrelsen lukker butik

Påbud, bøder og politianmeldelser har været uden effekt i Ølby Bazar ved Køge
Christian Vinding Thomsen

Fødevarestyrelsens forventede kontrolmæssige fokus i 2020

Ugens kommentar af Christian Vinding Thomsen, partner Bech-Bruun
Foto: Dansk Erhverv

Forbrugerne kræver samfundsansvar og bæredygtig opførsel

Særligt detail- og dagligvarehandlen mærker et øget forventningspres om at udvise samfundsansvar. Det viser ny rundspørge fra Dansk Erhverv

Forbrugerne foretrækker bæredygtige brands

Bæredygtighed fylder i stigende grad i forbrugernes bevidsthed - og de er villige til at betale mere for miljøets skyld.

Mere nyt