Nu er de første “genbrugte” kødbakker på vej ud til forbrugerne

Københavnerne har som et testforsøg sorteret kødbakker fra det resterende affald med henblik på, at plasten skal genanvendes til nye kødbakker

Mejeri mistænkt i bornholmsk campylobacterudbrud

En undersøgelse fra Statens Serum Institut peger på andelsmejeri som mulig kilde til det bornholmske campylobacterudbrud, der fandt sted i pinsen

EU-domstolen anerkender ny brug af anprisninger

Ugens kommentar af Christian Vinding Thomsen, partner, Bech-Bruun

Coronakrisen har sat fødevarekontrollen i stå

Færre end 100 fødevarevirksomheder har på seks uger haft besøg af fødevarekontrollørerne - tallet plejer at være 6000

Dragsbæk-direktør hilser synlighed på private label velkommen

Pastella har medvind under coronakrisen. Ifølge Christian Munk handler det om, at forbrugerne vil vide endnu mere om, hvad de spiser
Stop Madspild Selina Juul

Kriseberedskab til fødevarebranchen i corona-perioden

Debatindlæg af madspildspioner, stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad Selina Juul

Spisesteder må nu sælge take away uden ekstra registrering

For at gøre det lettere for de lukkede spisesteder lempes reglerne nu, så de ikke længere skal anmelde take away-aktivitet til Fødevarestyrelsen

Lidl sætter håndsprit op til kunderne

Corona-virus kan ikke smitte via fødevarer eller fødevareemballage, oplyser Fødevarestyrelsen

”Korrekt mærkning er et fælles ansvar”

Detailkoncernen Salling Group har de seneste tre år afholdt ”mærkningskonferencer” for virksomhedens leverandører

For første gang: Fødevarestyrelsen lukker butik

Påbud, bøder og politianmeldelser har været uden effekt i Ølby Bazar ved Køge

Mere nyt