Dagligvareaktører i fælles front for sundere mad

Flere danskere bliver overvægtige og har usunde kostvaner. Det vil et nyt bredt partnerskab med over 80 aktører indenfor fødevarebranchen nu gøre noget ved

Pas på påskens indre hamster

Ugens kommentar af Selina Juul, stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad

Fødevarebranchen har lagt klimamærke i graven

Til gengæld er hele branchen og interesseorganisationer gået sammen med klimaministeriet med det fælles mål at skabe guidelines til forbrugerne

Købmændene ansætter ny fødevare- og miljøkonsulent

Karina Kjeldgaard-Nielsen skal styrke DSK på emballageområdet

Ansvarlighed lokker topcheferne frem

Ugens leder af ansvarshavende redaktør Jesper Veber Knudsen

Dagrofa siger farvel til HR-direktør

Ditlev Piper, der har været i koncernen i siden 2013, får en erfaren afløser i Laura Marie Larsen

Coop sænker grænseværdier for pesticidrester med 50 pct.

Dagligvarekoncernen vil afbryde samarbejdet med leverandører, der ikke lever op til de nye standarder

Science Brew brygger cirkulær fadøl på overskudsris

Risøllen sælges i første omgang på en lokal Sticks 'n' Sushi-restaurant, der er samarbejdspartner på projektet

Netto laver affaldssække af eget plastikaffald

Gammel mademballage får nyt liv som affaldssække i Nettos seneste plastiktiltag

Danish Crown vil være den mest bæredygtige kødproducent i verden

Den danske slagterigigant vil reducere udledningen af klimagasser for hvert kilo grisekød med mindst 50 pct. i 2030. 100 landmænd er allerede certificeret som bæredygtig

Mere nyt