Svenske Hemköp lancerer et nyt måltidsmarked

F√¶rdigretter skal tilberedes i butikken og indeholde flere gr√łntsager. S√•dan lyder kundernes √łnsker til f√¶rdigretter
Chef√łkonoma Mona Car√łe fra Regionshospital Randers k√¶mper for √łkologiske madvarer

Guldk√łkken har b√•ret √łkologisk foodservice frem

Som chef√łkonoma har Mona Car√łe fra Regionshospital Randers i 10 √•r k√¶mpet for √łkologi i stork√łkkener. Grossistsamarbejde er alfa og omega

E-handlerne er Brian Mikkelsens helte

Skyggen fra Amazon spolerede ikke festen, da 800 deltagere fejrede sig selv og vinderne af årets ehandelspriser

Anette voksede op med benzin i blodet

Ejer af Shell i Juelsminde, Anette Bruun Nielsen, overtog stationen efter sin for√¶ldre. Hun voksede op ovenp√•, og i fritiden k√łrte hun og de to br√łdre gokart

Fisk, fattigdom og et farverigt folk

I Gambia har kun en lille del af befolkningen r√•d til at k√łbe ind i et supermarked. Maden dyrker de selv - eller k√łber den p√• markedet

Landbrug & F√łdevarer reklamerer for √łko-grise med Sofari

√Öbent hus hos landmanden skal give danskerne et bedre indblik i, hvad de f√•r for pengene, n√•r de k√łber √łkologisk svinek√łd, siger interesseorganisationen

På jagt efter skovens vilde planter

Noma gjorde ukrudt til gastronomi. Nu er vilde planter en naturlig del af dansk mad, og de kan udnyttes på alskens måder, mener urtesamler Thomas Laursen

Mere nyt