Holland sætter barren for convenience

Danske dagligvarebutikker kan lære meget af det hollandske marked, hvor convenience er alfa og omega

Lokal Rema vil vinde på sammenhold, pris og nærhed

Rema 1000 er den sidst ankomne af fem kæder i Støvring ved Aalborg, men butikken er kommet godt fra start, lyder det fra købmanden

Ny Irma skal tilpasses kundernes behov

Turister, pendlere og lokale skal sikre den nye Irma i Illum en omsætning, der gerne må nærme sig 70 mio. kr. om året

Ny madspildsbutik er kommet godt fra start

Too Good To Go går skridtet videre fra detail- til leverandørleddet, hvor potentialet for at redde overskudsmad er endnu større. Åbningen af konceptets første fysiske butik på Frederiksberg har været en succes

Nordmænd køber for 1,4 mia. kr. mad i svensk shoppingcenter

Hakket oksekød, bacon og sodavand står øverst på sedlen, når nordmænd grænsehandler i Nordby Shoppingcenter. Coop ejer centrets to supermarkeder

Journalist på udebane som købmandsaspirant

Dansk Handelsblads sidste skud på redaktionsstammen brugte sommerferien på at lære branchen at kende indefra

Sønderjysk Meny lægger vægt på kulturarv

Christiansfeld har en århundreder gammel håndværkstradition. Derfor fylder slagterafdelingen meget i den lokale Meny

Rema 1000 rykker ind i kendt Aarhus-center

Rema 1000 har åbnet ny butik i Veri Centret, der i forvejen rummer tre dagligvarebutikker

Landbrug & Fødevarer reklamerer for øko-grise med Sofari

Åbent hus hos landmanden skal give danskerne et bedre indblik i, hvad de får for pengene, når de køber økologisk svinekød, siger interesseorganisationen

Dagli’Brugsen har fiskestænger, rødt kød og vokseværk

En god sommer er afgørende for salget i en sæsonbutik, men konstante nye tiltag har sikret Dagli’Brugsen i Hou en årlig vækst på 3-4 pct. – også på en grå sommer

Mere nyt