Social Cantina Københavns Kommunes Socialforvaltning økologiske fødevarer

Ambitiøs kantine med krav til leverandører

Den prisvindende kantine i Københavns Kommunes Socialforvaltning, Social Cantina, bruger økologiske råvarer og fleksible leverandører
Cheføkonoma Mona Carøe fra Regionshospital Randers kæmper for økologiske madvarer

Guldkøkken har båret økologisk foodservice frem

Som cheføkonoma har Mona Carøe fra Regionshospital Randers i 10 år kæmpet for økologi i storkøkkener. Grossistsamarbejde er alfa og omega
lidl Frederiksberg

I København er kurven mindre og kundestrømmen større

Lidl har åbnet sin tredje butik på Frederiksberg. I hovedstaden er indkøbsmønstret anderledes. Økologi, grønt og convenience står højt på indkøbssedlen
Coop Hverdag Scan og betal

Coop kaster nyt lys over hverdagen

Coops nye butikskoncept ”Coop Hverdag” rykker ind i Fakta Tølløse. Testbutikken byder både på nyheder og noget, man har set før. På sigt skal hver ottende Coop-kunde benytte scan & betal
Spar Teglholmen specialiteter

Specialiteter skal give wauv-effekt i ny københavner-Spar

Kunderne skal kunne finde alt til både hverdag og weekend. 50 små leverandører skal gøre Spars nye testlaboratorium til en helt speciel oplevelse
7-Eleven på Hovedbanegården i Aarhus er bygget om

Ombygget 7-Eleven tiltrækker nye kunder

Ombygning af den ene af to 7-Eleven-butikker på Aarhus Hovedbanegård giver begge butikker fremgang i omsætningen
Varehuschef i Kvickly i Bruuns Galleri Niels Birkelund

Ombygget Aarhus-Kvickly løfter conveniencesalget med 50 pct.

Kvickly i Brunns Galleri er blevet transformeret om til et varehus, hvor convenience udgør det helt centrale element
Sara Kloster Spar Thisted på Simons Bakke

24-årig butikschef i Spar: ”Jeg skal forsvare, at jeg ikke vil...

Købmandsfaget er et kald snarere end et valg for Sara Kloster, der allerede som elev blev butikschef i Spar i Thisted. Et kald, ikke alle forstår

Nye vine og duften af friskbagt brød skal trække flere kunder...

Med et opgraderet butikskoncept forsøger Aldi at skabe hyppigere kundebesøg og en større indkøbskurv

Oplevelser og fødevarer rykker ind i Plantorama

Havecentret har skruet op for shoppingoplevelsen. Den strategi lønner sig. Et nyt flagskibscenter byder på fødevarespecialiteter og Jyllands største Espresso House

Mere nyt