Oplevelser og fødevarer rykker ind i Plantorama

Havecentret har skruet op for shoppingoplevelsen. Den strategi lønner sig. Et nyt flagskibscenter byder på fødevarespecialiteter og Jyllands største Espresso House

Svenske Hemköp lancerer et nyt måltidsmarked

Færdigretter skal tilberedes i butikken og indeholde flere grøntsager. Sådan lyder kundernes ønsker til færdigretter

Surfere skaber økorekord i Cold Hawaii

Spar Klitmøller har fordoblet butiksarealet, så der er plads til både spiseområde og flere specialvarer. Nu har butikken kædens største økoandel

Veri-Netto: Fra skrot til slot

Netto i Veri Center i Aarhus fik for trekvart år siden en tiltrængt overhaling til det nye 3.0-koncept. Det har givet mere overskud i hverdagen og gladere medarbejdere

Faktas butikschef vil tættere på de lokale i Taulov

Daniella Bjørnsted får i fremtiden større friheder som butikschef og glæder sig blandt andet til, at hun må uddele sponsorater

Coop-uddeler i test: Vi dyrker det gode købmandskab

Uddeler Lars Sejr i Ringkøbing SuperBrugs er en af tre, der får frie tøjler på niveau med uddelerne i de selvstændige butikker

Rema-købmand: Vi vinder på at være den lille købmand i hovedstaden

Kunderne i København er ikke vant til, at man hyggesnakker med dem. Det gør Max Skov Hansen og hans ansatte, og det giver bonus

Lokal bankmand i spidsen for ny Spar

René Bach-Andersen har sagt jobbet som bankrådgiver op for at være købmand i Tvis’ nye borgerbutik

Remas nye city-butik vil appellere til de miljøbevidste

Trods små indkøbskurve kommer omsætningen i Rema 1000s nye city-butik i Aarhus op på samme niveau som i forstadsbutikkerne, siger kædens salgsdirektør

Hyggelamper og varme farver skal få folk til at spise på...

Circle K’s flagskibsstation i Nyborg er et godt billede på udviklingen i danskernes ønsker og krav til mad på farten

Mere nyt