Indkøbskurvene bugner med dansk frugt og grønt

Salget af danskproduceret frugt og grønt stiger med raketfart i 2020 hos onlinesupermarkedet Nemlig.com. Et stigende fokus på danske leverandører er blandt årsagerne

Økologisk restaurant vil være selvforsynende

Søren Birch og Simon Kvist Bjerre åbnede i januar 2019 økologiske Alimentum i Aalborg. 60 pct. af råvarerne er af egen avl

Fleksitarmad på menukortet i børnehus

Køkkenet ved Idrætsinstitutionen Tumlehøjen i Aarhus serverer grønne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planlægges mindst en måned i forvejen

Horesta: Positivliste med vilde planter er alt for snæver

Kun 13 planter er med på en ny liste over de vilde planter, som kokke må servere for gæster på landets spisesteder

På jagt efter skovens vilde planter

Noma gjorde ukrudt til gastronomi. Nu er vilde planter en naturlig del af dansk mad, og de kan udnyttes på alskens måder, mener urtesamler Thomas Laursen

Gammel kro fik et hit med take away sammen med lokale...

Den næsten 500 år gamle Skoemagerkroen mellem Roskilde og Holbæk tilbød under coronakrisen en 12-retters tapasmenu med råvarer fra en række lokale producenter

Thise øger omsætningen med 43 millioner

Coops mejeripartner venter styrket indtjening i 2020

Danskerne køber årligt for 200 kr. Fairtrade-produkter

Salget af Fairtradeprodukter steg sidste år med hele 11 pct., hvilket hovedsagelig skyldes en vækst på bananer på 26 pct.
lidl Frederiksberg

Lidl vinder økopristjek med få øre

Magasinet Tænk har testet økopriser i 12 dagligvarebutikker. To Salling Group-kæder tager andenpladsen

Danske bryggeri byder på rekordmange alkoholfrie øl

57 øl fra danske bryggerier må kaldes alkoholfrie. Det er dog kun otte af dem, der er helt uden alkohol

Mere nyt