Coop vil sælge “kalvevenlig” mælk i flere kæder

Dagligvarekoncernen Coop er klar til at rulle Thises dyrevelfærdsmælk, Ad Libitum, ud i flere kæder

Øllingegaard lancerer biodynamiske mælkeprodukter

Det økologiske mejeri Øllingegaard sender to nye, biodynamiske mælkeprodukter ud i Dagrofa-butikkerne

Jagten på det økologiske kødalternativ

Øko-pionererne Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen har solgt hovedparten af Hanegal og satser nu på kemi-frie kødalternativer af nordiske råvarer

Storkøkkener oplever øget pres for at satse på højere kvalitet

Fokus på at mindske madspild og bruge mindre kød er i top i de store køkkener, viser en helt ny undersøgelse
video

Se Årets CSR Mærkevareleverandør

Som den sidste i rækken af MLDK Awards har Mærkevareleverandørerne kåret Årets CSR Mærkevareleverandør.

Ny madfestival satser på det bæredygtige madmarked

I september kan mad- og køkkenfolk i hovedstadsområdet besøge mindre fødevareproducenter, gå på madskole og deltage i samtaler om madmarkedet

Hver fjerde krone i de offentlige køkkener går til øko-varer

Økologiske varer udgjorde 11,6 pct. af det samlede salg til foodservice i 2019. Det svarer stort set til detailhandlens 12 pct.

Ej blot til pynt

Skal pynten på middagstallerknen spises, må den gerne være rød, lyder det fra ØkologiHaven, der hvert år leverer knap 1,4 mio. krydderurter til foodservice

Løgismose Meyers jagter digitale guldkorn i krisetider

Cateringkunderne er efterhånden vendt tilbage, men omsætningen har taget et mærkbart dyk i Løgismose Meyers. Virksomheden øjner dog digitale lyspunkter i horisonten
video

Kom med i Coop 365 i Elling

Hør kædedirektør for Fakta og Coop 365 John Hornbech Christensen fortælle om nogle af forskellene på Fakta og Coops nye lavpriskæde. Dansk Handelsblad besøgte butikken i nordjyske Elling

Mere nyt