Coop sætter salget af måltidskasser på pause

En afmatning har fået Coop til at indstille salget af måltidskasser og gentænke konceptet. Lavere vækstrater præger salget af måltidskasser

Schulstad vil hæve øko-salget med nye varianter

Med en ny bagemetode og ny økologisk hvid hvedemark har bageriet skabt to nye økoboller

Forbrugerne foretrækker bæredygtige brands

Bæredygtighed fylder i stigende grad i forbrugernes bevidsthed - og de er villige til at betale mere for miljøets skyld.

Aurion-stifter forlader direktionen

Ved indgangen til 2020 forlader Jørn Ussing Larsen direktionen i den nordjyske bager- og kornvirksomhed
Naturli Foods administrerende direktør Henrik Lund

Naturli’ Foods gør klar til at angribe foodservice-markedet

I dag kommer under 5 pct. af virksomhedens omsætning fra foodservice, men det vil ændre sig markant de kommende år, siger Naturli’s direktør
Camilla Blicher Simonsen salgsdirektør i mejeriets foodserviceafdeling Arla Pro

Impulskøb er sjældne i foodservice

Hos Arla Foods skal der hele tiden tænkes i, hvordan mælkeprodukter kan passes ind i tidens megatrends: Hvordan erstatter man eksempelvis en bøf?

30 år med Ø-mærket: Efterspørgslen har aldrig været større

Det røde Ø-mærke fylder 30 år i 2020 og pryder i stigende grad de varer, som finder vej til danskernes indkøbskurve

Sønderjysk fjerkræleverandør henter ny direktør med fortid i Danpo

Sønderjyske Gråsten Fjerkræ ansætter ny områdedirektør fra Danpo og sætter tryk på aktiviterne i Danmark og Sverige

Rema 1000 i nyt slots-samarbejde om økoæg

De økologiske æg fra Vallø Slot bliver markedsført på friskhed
Landmand Jan Algreen-Petersen Søris

Jagten på øko-mærket styrker salget af kål

Alt salg fra Søris sker gennem grossister, men kontakten til slutbrugeren er nødvendig og har blandt andet medført produktion af convenience-produkter

Mere nyt