Kok Casper Bøgeskov SELVSTÆNDIG FØDEVAREKONSULENT, SMPL FOOD

Køkkener mangler en klar identitet

Alt for få køkkener har en klar madprofil. Det handler om at skabe mere struktur og lægge en plan, lyder opfordringen fra kok og fødevarerådgiver Casper Bøgeskov
Trelleborg Kantine

Prisvindende kantine satser på lokale leverandører

Vinderen af Kantineprisen, Malte Sejer Enger Sørensen, prioriterer bæredygtighed og en grønnere retning, og det præget valget af leverandører
Naturli Foods administrerende direktør Henrik Lund

Naturli’ Foods gør klar til at angribe foodservice-markedet

I dag kommer under 5 pct. af virksomhedens omsætning fra foodservice, men det vil ændre sig markant de kommende år, siger Naturli’s direktør
Camilla Blicher Simonsen salgsdirektør i mejeriets foodserviceafdeling Arla Pro

Impulskøb er sjældne i foodservice

Hos Arla Foods skal der hele tiden tænkes i, hvordan mælkeprodukter kan passes ind i tidens megatrends: Hvordan erstatter man eksempelvis en bøf?
Landmand Jan Algreen-Petersen Søris

Jagten på øko-mærket styrker salget af kål

Alt salg fra Søris sker gennem grossister, men kontakten til slutbrugeren er nødvendig og har blandt andet medført produktion af convenience-produkter

Børnene i Kong Tumle er økologiske storforbrugere

Køkkenleder Salina Grumstrup får økologisk frugt og grønt og masser af fisk fra to leverandører
Hørkram Messe Kolt Foodservice

Leverandører på charmeoffensiv

Veganerburger fra Santa Maria og blomkålstapas fra Oscar. Der var masser af smagsprøver på Hørkrams messe i Hørning.
Økologisk Spisemærke Økologisk Landsforening

Storkøkkener: Små budgetter er en hurdle for økomærket

Det Økologiske Spisemærke fylder 10 år, og 3000 storkøkkener har mærket. Arla Pro har gode råd til, hvordan flere kan opnå Ø’et
Dansk Tang Odsherred

På jagt efter havets grønne protein

Dansk Tang høster 20 spiselige tangarter langs Odsherreds kyster og leverer som den eneste danske leverandør frisk tang til foodservicebranchen

Stigende råvarepriser gør ondt hos Delika

Overskuddet dykkede med en tredjedel i den sønderjyske fødevaregrossistvirksomhed, der netop har styrket bestyrelsen med en ny innovationsprofil

Mere nyt