Foodservice Danmark er i gang med en genopretning

Dagrofa-firmaets stærkt forsinkede årsregnskab viser et overraskende underskud på over 100 mio. kr. En omfattende turnaround er i gang

Trecifret milliontab i Foodservice Danmark

Efter retning af regnskabsfejl er 2017 blevet andet år i træk med underskud i Dagrofas foodservice-ben

Kendt cateringpioner er død

Medstifteren af Euro Cater, fhv. direktør Leon Sørensen, er død

Dagrofas Foodservice-regnskab lader vente på sig

2017-regnskabet for Foodservice Danmark forventes først færdigt i slutningen af juni

Stort potentiale for økologi i foodservice

Foodservicesektoren er tæt på at indhente detailhandlen, når det gælder den økologiske andel af fødevaresalget

Grossister får øget fokus på økologi

De store foodservicegrossister efterspørger produktudvikling hos flere økologiske producenter

Efterskole har sølvmærke i økologi uden merpris

Ved at satse på tunge varer og mindske madspild har Onsild Idrætsefterskole fået sølvmærket i økologi uden at bruge flere penge

Hørkram ligger lunt i vækstsporet

Hørkram er klar til yderligere vækst efter en udvidelse af virksomheden i Sorø til 430 mio. kr.

Måltidsleverandører vokser med fuld kraft

Skagenfood, Aarstiderne og Retnemt Måltidskasser præsterer tårnhøje vækstrater. Også Coop beretter om et stort salg af måltidskasser

Milliard-udbud havner i Folketinget

Minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, opfordres til at ændre Udbudsloven, så mindre fødevarevirksomheder kan få delordrer til kommunerne

Mere nyt fra dhblad