Økologisk restaurant vil være selvforsynende

Søren Birch og Simon Kvist Bjerre åbnede i januar 2019 økologiske Alimentum i Aalborg. 60 pct. af råvarerne er af egen avl

Fleksitarmad på menukortet i børnehus

Køkkenet ved Idrætsinstitutionen Tumlehøjen i Aarhus serverer grønne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planlægges mindst en måned i forvejen

Fisk skal fanges og flås med følelse

Direktør i Strandby Fisk, Gustaf Olafsson, udvælger fiskerne efter fangststed og fangstredskaber og medarbejderne på sinde- og håndelag

Horesta: Positivliste med vilde planter er alt for snæver

Kun 13 planter er med på en ny liste over de vilde planter, som kokke må servere for gæster på landets spisesteder

Gammel kro fik et hit med take away sammen med lokale...

Den næsten 500 år gamle Skoemagerkroen mellem Roskilde og Holbæk tilbød under coronakrisen en 12-retters tapasmenu med råvarer fra en række lokale producenter

Direktørdrama i Harboe koster selskabet millioner

Uroen på ledelsesgangen i Harboes Bryggeri har kostet selskabet et tocifret millionbeløb. Ejerfamilien får hård kritik fra Investeringøkonom

Arla henter ny økonomidirektør fra egne rækker

Afløseren for den nu tidligere økonomidirektør i mejerikoncernen Arla Foods, Natalie Knight, er fundet blandt virksomhedens egne talenter

Carlettis overskud dykker 23 pct.

Chokolade- og konfektureselskabets overskudsgrad lå sidste år på 5 pct. mod næsten 7 pct. året forinden

Royal Greenland Seafood forbedrer bundlinjen efter omsætningsdyk

Et tocifret millionunderskud er forandret til et plus på 9 mio. kr. Det sker, efter et omsætningsfald på 10 pct.

Kantiner vil tilbyde frokost i bæredygtige madbokse

Coronakrisen har fået kantineoperatøren Kokkenes Køkken til at udvikle miljøvenlige madbokse, som kan rengøres og anvendes flere gange

Mere nyt