Stor fremgang for nordjysk mejerikoncern

Nordex -koncernens overskud blev mangedoblet sidste år, Omsætningen lyder på næsten 1,8 mia. kr.

Analyse: Dagrofas tab har rundet 2 mia. kr.

Dagrofas topchef Tomas Pietrangeli forventer endnu et par år med underskud

Dagrofa strammer op i grossistvirksomhed

To af Foodservice Danmarks forretningsben, Catering Engros og S-Engros, skal arbejde tættere sammen fremover, siger topchef

Ny direktør skærer 60 ansatte og 40 mio. kr. væk

På fem måneder har Peter Bruun, adm. direktør i Foodservice Danmark, fjernet udgifter for 40 mio. kr. - blandt andet gennem afskedigelser og fælles indkøb, skriver medie

Tidligere Irma-profil skal styrke Meyers Løgismose digitalt

Jesper Lykke Wacherhausen følger efter sin tidligere chef og er nu ansat hos Løgismose Meyers

Arlas øko-salg til storkøkkener i stor vækst

Især efterskoler, hospitaler og børnehaver bruger langt mere økologi i maden end tidligere

Den grønne bølge blomstrer på Madværkstedet

Selv de klassiske kødleverandører byder på kødfrie nyheder på madmessen i København. Trenden adskiller sig på flere måder fra den økologiske

Reitan Distribution øger lagerkapaciteten

Remas datterselskab leverer nu friske varer alle ugens syv dage til Rema-butikkerne - og har etableret conveniencelager ved København

Ny forening vil samle cateringbranchen

Branchen er i dag fragmenteret og mangler standarder, lyder det fra formand for den nystiftede forening Danske Frokost- og Cateringleverandører

Leverandør til mia.-aftale om fødevarer udpeges i maj

En række storkøkkener tester i øjeblikket fødevarer til den store fødevareaftale, som SKI indgår på vegne af 65 kommuner. Aftalen var i først omgang tildelt Hørkram Foodservice

Mere nyt