Måltidsleverandører vokser med fuld kraft

Skagenfood, Aarstiderne og Retnemt Måltidskasser præsterer tårnhøje vækstrater. Også Coop beretter om et stort salg af måltidskasser

Milliard-udbud havner i Folketinget

Minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, opfordres til at ændre Udbudsloven, så mindre fødevarevirksomheder kan få delordrer til kommunerne

Nu kan “to-go-frikadellen” også få Nøglehulsmærket

Hidtil har bl.a. delikatesseafdelingerne været afskåret fra at mærke varer med det grønne Nøglehul

Dagrofa har store foodservice-ambitioner

Bestyrelsesformand Jesper Lok ser intet til hinder for, at Foodservice Danmark kan blive lige så stor som Dagrofas detail-ben

Syv øko-produkter kåret på Foodexpo

Prisen sætter fokus på de mest innovative og velsmagende øko-produkter og blev overrakt på Økologisk Brancheaften på Foodexpo i Herning

Dansk Cater udgiver madmagasin

"Blus" skal give inspiration til kunder i foodservicebranchen, der ændrer sig hurtigere end nogensinde før.

Ny app viser vej til økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen præsenterer på fødevaremessen FoodExpo en ny app, som styrelsen har udarbejdet sammen med VisitDenmark

Flensted vil være førende inden for convenience

Flensted Food Group styrker fabrikken i Sydvestjylland til produktudvikling og produktion af conveniencemåltider.

SKI anker kendelse om stor fødevareaftale

SKI vil have domstolene til at vurdere kendelsen, hvor Klagenævnet for Udbud annullerede en aftale til 1,6 mia. kr.

Restauranter øger salg med 54 pct. på otte år

Restaurationsbranchens samlede salg lå på 42,7 mia. kr. i 2017

Mere nyt fra dhblad