Bornholmsk stjernekok: De lokale er vigtigere end stjernerne

Det Røde Pakhus i Rønne har fået en udmærkelse i form af Michelin Plate. Medejer Daniel Kruse baserer gourmetlight-restauranten på de lokale kunder

Håndsrækning til nødlidende Horesta-erhverv

Et flertal har lavet en aftale, der sikrer kompensation til restauranter, caféer og barer, som har fået indskrænket åbningstiden på grund af corona-udviklingen

Jagten på det økologiske kødalternativ

Øko-pionererne Fie Graugaard og Ulrich Kern-Hansen har solgt hovedparten af Hanegal og satser nu på kemi-frie kødalternativer af nordiske råvarer

Storkøkkener oplever øget pres for at satse på højere kvalitet

Fokus på at mindske madspild og bruge mindre kød er i top i de store køkkener, viser en helt ny undersøgelse

Dagrofa Foodservice indgår ny stor kontrakt med Compass Group

Samarbejdet mellem Dagrofa Foodservice og Compass Group fortsætter og udvides markant de kommende tre år

Michelin-team åbner ny restaurant i Dyrehaven

Hjemlig hygge og gourmetmad af lokalt producerede råvarer er kernen i restaurant Studenterkilden, der kun holder åbent for offentligheden to dage hver anden uge

Mundbind og tidlig lukning bliver en del af hovedstadens natteliv

Alle serveringssteder i 17 kommuner i hovedstadsområdet skal lukke kl. 22, og gæster, der står op, skal bære mundbind. Også private fester bør stoppe kl. 22

Ny madfestival satser på det bæredygtige madmarked

I september kan mad- og køkkenfolk i hovedstadsområdet besøge mindre fødevareproducenter, gå på madskole og deltage i samtaler om madmarkedet

Spisesteder nyder godt af danskernes sociale behov

Nogle restauranter har fået gang i forretningen, fordi danskerne har holdt ferie hjemme. Specielt gourmetrestauranterne mangler dog de udenlandske turister

Hver fjerde krone i de offentlige køkkener går til øko-varer

Økologiske varer udgjorde 11,6 pct. af det samlede salg til foodservice i 2019. Det svarer stort set til detailhandlens 12 pct.

Mere nyt