Øko-salg til foodservice runder 2 mia. kr.

Salget af økologiske føde- og drikkevarer steg med 20 pct. sidste år

Ny Foodservice Danmark-direktør: Det er en spændende opgave

Dagrofas engrosvirksomhed har udnævnt sin femte topchef på lige så mange år. Men det skræmmer ikke den nye direktør

Hanegal laver dagligt mad til knap 7000 børn og voksne

Efterspørgslen efter convenience eksploderer. Den økologiske fødevareproducent udvider produktionen

Erhvervsminister erkender problemer med udbudslov

Rasmus Jarlov (K) erkender, at ordregivningen i forbindelse med offentlige udbud ikke altid fungerer efter hensigten

Tør sommer giver tomme hylder i grøntafdelingerne

Dagligvarehandlen har faste prisaftaler, så mangel på grøntsager rammer ikke prisen

Foodservicegrossister taber pusten på millioninvesteringer

2017 blev ikke et fantastisk år for de store grossister, som måtte ofre indtjening på massive anlægsinvesteringer

Foodservice Danmark er i gang med en genopretning

Dagrofa-firmaets stærkt forsinkede årsregnskab viser et overraskende underskud på over 100 mio. kr. En omfattende turnaround er i gang

Trecifret milliontab i Foodservice Danmark

Efter retning af regnskabsfejl er 2017 blevet andet år i træk med underskud i Dagrofas foodservice-ben

Kendt cateringpioner er død

Medstifteren af Euro Cater, fhv. direktør Leon Sørensen, er død

Dagrofas Foodservice-regnskab lader vente på sig

2017-regnskabet for Foodservice Danmark forventes først færdigt i slutningen af juni

Mere nyt fra dhblad