Indkøbskurvene bugner med dansk frugt og grønt

Salget af danskproduceret frugt og grønt stiger med raketfart i 2020 hos onlinesupermarkedet Nemlig.com. Et stigende fokus på danske leverandører er blandt årsagerne

Økologisk restaurant vil være selvforsynende

Søren Birch og Simon Kvist Bjerre åbnede i januar 2019 økologiske Alimentum i Aalborg. 60 pct. af råvarerne er af egen avl

Fleksitarmad på menukortet i børnehus

Køkkenet ved Idrætsinstitutionen Tumlehøjen i Aarhus serverer grønne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planlægges mindst en måned i forvejen

Købstæder kæmper om titlen som årets handelsby

Mens coronakrisen har budt på en ufrivillig nedlukning af de danske handelsbyer, er viljen til at markere sig ikke slukket. 21 byer er med i opløbet til titlen Danmarks Bedste Handelsby 2020

Fisk skal fanges og flås med følelse

Direktør i Strandby Fisk, Gustaf Olafsson, udvælger fiskerne efter fangststed og fangstredskaber og medarbejderne på sinde- og håndelag

Horesta: Positivliste med vilde planter er alt for snæver

Kun 13 planter er med på en ny liste over de vilde planter, som kokke må servere for gæster på landets spisesteder

På jagt efter skovens vilde planter

Noma gjorde ukrudt til gastronomi. Nu er vilde planter en naturlig del af dansk mad, og de kan udnyttes på alskens måder, mener urtesamler Thomas Laursen

Gammel kro fik et hit med take away sammen med lokale...

Den næsten 500 år gamle Skoemagerkroen mellem Roskilde og Holbæk tilbød under coronakrisen en 12-retters tapasmenu med råvarer fra en række lokale producenter

Direktørdrama i Harboe koster selskabet millioner

Uroen på ledelsesgangen i Harboes Bryggeri har kostet selskabet et tocifret millionbeløb. Ejerfamilien får hård kritik fra Investeringøkonom

290 millioner er på vej til økologien

Regeringen har afsat næsten en kvart mia. kr. i økologisk arealstøtte i 2021, foruden en pulje på 40 mio. kr. til at støtte økologiske investeringer

Mere nyt