De gode, de nye – og de lidt for kreative

Ugens leder af Jesper Veber Knudsen, ansvarshavende redaktør

Conveniencekæde putter frilandsgris i hotdogsen

Fremover er alle pølser, der sælges i 7-Eleven, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Kødgigant satser på klimaneutralt kød

Danish Crown udvikler i dag få plantebaserede fødevarer og forædler protein fra restprodukter. Kunstigt kød er ikke på dagsordenen - endnu

PROGNOSE: Kun fire ud af ti bøffer vil indeholde ægte kød...

En international rapport forudsiger, at ikke mindst kunstigt kød vil få en fremtrædende plads i køledisken om 20 år

Jamen, det er også fordi…

Ugens kommentar af Kenneth Holmen Pedersen, kædedirektør Meny

Danskerne lægger flere penge i dagligvarebutikkerne

Kun kioskerne og de mindste købmænd ligger på to-cifrede indekstal for årets fire første måneder, viser tal fra Danmarks Statistik. Maj viser dog en markant samlet tilbagegang

“Fri for”-trend vinder frem i Europa

 Salget af "fri for"-produkter er steget med mere end 11 pct. i Europa det seneste år

Svensk kæde leverer færdigretter med ekspresfart

Ica har lanceret hurtig levering af måltider. Ambitionen er at levere færdiglavet mad til bestillingskunder inden for 60 minutter

Fuldkornspartnerskabet hædret i EU

Det sundhedsfremmende samarbejde er blevet hædret af EU Kommissionen

Sukkerprisen rasler ned

Ændrede markedsvilkår og fokus på mindre sukker i maden har på få år ført til et voldsomt fald i råvareprisen, som delvis afspejler sig i prisen i butikkerne

Mere nyt