Økologisk restaurant vil være selvforsynende

Søren Birch og Simon Kvist Bjerre åbnede i januar 2019 økologiske Alimentum i Aalborg. 60 pct. af råvarerne er af egen avl

Fleksitarmad på menukortet i børnehus

Køkkenet ved Idrætsinstitutionen Tumlehøjen i Aarhus serverer grønne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planlægges mindst en måned i forvejen

Horesta: Positivliste med vilde planter er alt for snæver

Kun 13 planter er med på en ny liste over de vilde planter, som kokke må servere for gæster på landets spisesteder

Ny butikschef sætter fut i Dragørs gamle Irma

Sammen med en ny slagter har butikschef Mogens Christensen vendt en nedadgående spiral i Irmas butik i Dragør. Butikken har netop leveret rekord på dagsomsætning
Dagligvarebranchen sætter fokus på plastik og bæredygtighed

Danske forbrugere: Plastik er besværligt at smide til genanvendelse

59 pct. af det affald, der ikke sorteres, inden det ryger i skraldespanden, er plastik. Dove vil bruge meget mere genanvendt plastik

Coop: Rosé-salget slår alle rekorder

Kvinder drikker dobbelt så meget rosévin som mændene, viser ny undersøgelse fra Coop

Corona sender danskerne i køkkenet

For første gang siden 2015 er tiden, danskerne bruger i køkkenet, øget, viser ny undersøgelse

Nyt træk fra Kiwi i prisduel med Rema 1000

Den norske lavpriskæde Kiwi lader en midlertidig priskampagne afløse af den næste for at genvinde en position som billigst

Danskerne køber årligt for 200 kr. Fairtrade-produkter

Salget af Fairtradeprodukter steg sidste år med hele 11 pct., hvilket hovedsagelig skyldes en vækst på bananer på 26 pct.
lidl Frederiksberg

Lidl vinder økopristjek med få øre

Magasinet Tænk har testet økopriser i 12 dagligvarebutikker. To Salling Group-kæder tager andenpladsen

Mere nyt