De yngste forbrugere stiller højere krav til bæredygtighed

De 15-18-årige er de mest kritiske forbrugere, når det kommer til bæredygtighed og etisk forsvarlig produktion, viser ny undersøgelse fra Retail Institute Scandinavia

Ny 6-pack sparer miljøet for 150 tons plast om året

Carlsberg lancerer som det første bryggeri i verden dåser, der er limet sammen for at minimere miljøbelastningen

Kiosker i modvind over salg af lattergas

Patroner med lattergas til at lave flødeskum bliver også langet over disken i visse kiosker. Sundhedsordførere klar til at se på reglerne

FødevareBanken runder 1000 tons overskudsmad

Madspildsorganisationen har gjort tallene op for 2018. Takket være partnere som Aldi, Lidl og Netto er 2,7 mio. måltider blevet reddet

Kræftens Bekæmpelse tvivler på stort fald i cigaretsalg

Organisationen glæder sig over Sundhedsministeriets nye aldersskilte for tobaks- og alkoholsalg, der skal hindre salg til unge

Hver fjerde forbruger forventer at købe flere dagligvarer på nettet

Forbrugerne regner med at bruge flere penge på nettet i 2019, ikke mindst på dagligvarer. Kun 6 pct. af forbrugerne regner med at bruge færre penge på nethandel

Fri for-fans får det lettere i Whole Foods

Nu stiller hver tredje kunde i den amerikanske gourmetkæde Whole Foods særlige krav til kosten. Et digitalt hjælpeværktøj skal guide dem

Midtersupermarkederne genopfinder sig selv i 2019

Ugens kommentar af Flemming Birch, Birch & Birch

Dagligvare-priskrig sænkede inflationen i 2018

Fødevarerne blev igen lidt billigere i julemåneden december, hvor prisfald på smør trak ned

Selina Juul: Der bliver større kamp om madresterne i 2019

Kæderne er blevet mere opmærksomme på at begrænse madspild. Madspildsorganisationer skal være hurtige og fleksible, hvis de fortsat vil være med i kampen

Mere nyt