Grøntsager udfordrer forbrugernes kokkeevner

Dagligvarebutikkerne kan inspirere til endnu større grøntsagskøb

Fødevarebanken arbejder på højtryk med julemaden

Fødevarebanken arbejder helt frem til 23. december midnat på at få overskudsmaden frem til organisationer, der hjælper socialt udsatte

Lidl og Coop donerer også overskudsmad i julen

18 Lidl-butikker donerer julemad til udsatte gennem et samarbejde med Blå Kors. Coop-butikker donerer til familier gennem Stop Spild Lokalt

Rester fra julemaden går til spilde

Danske forbrugere vil gerne undgå madspild, men er dårlige til at planlægge og mangler inspiration til at benytte resterne

“Juleoverskud” søger overskudsmad fra producenter og leverandører

For 3. år i træk arrangerer Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad og Rema 1000 den landsdækkende velgørende overskudsmaduddeling, Juleoverskud

Netto vil indsamle mad til 250.000 socialt udsatte

I november søsætter Netto sammen med FødevareBanken et ambitiøst projekt om at indsamle midler til 250.000 gratis måltider til socialt udsatte

Hjælp forbrugerne til et endnu mere bæredygtigt forbrug

Kommentar af Forbrugerøkonom Marianne Gregersen, Landbrug & Fødevarer

Netto-projekt skal mindske madspild

Kæden ønsker at ompakke frugt og grønt, så de gode produkter kan blive solgt.

Skolebørn og supermarkeder i samarbejde om madspild

Miljø- og fødevareministeren uddeler 4,1 mio. kr. til ni nye madspildsprojekter, herunder et projekt, hvor overskudsmad fra supermarkeder bruges i skoler

Danish Crown vil sælge flere måltider

En del af den nye strategi hos Danish Crown fokuserer på måltidsløsninger til den travle forbruger

Mere nyt fra dhblad