Fire ud af 10 spiser madvarer med overskredet udl√łbsdato

Danskerne har f√•et st√łrre fokus p√• at reducere madspild, men alligevel kan vi blive bedre til at bed√łmme madvarer, f√łr de ryger i skraldspanden

Stork√łkkener oplever √łget pres for at satse p√• h√łjere kvalitet

Fokus p√• at mindske madspild og bruge mindre k√łd er i top i de store k√łkkener, viser en helt ny unders√łgelse

Krig i k√łkkenet

Ugens kommentar af Judith Kyst, direkt√łr i Madkulturen

Aldi indleder landsdækkende samarbejde med Too Good To Go

Fra mandag den 31. august vil Aldi-butikker i hele landet s√¶lge Too Good To Go-lykkeposer med overskydende frugt og gr√łnt

Madspild: 1 mio. måltider reddet fra containeren i Coop

Salget af lykkeposer gennem Too Good To Go har siden 2017 reddet i omegnen af 1 mio. måltider fra at ryge i biocontaineren i Coops butikker
Selina Juul fra Stop Spild af Mad

Opfordring til dagligvarehandlen: Tjen penge på kampen mod madspild

Ugens kommentar, Selina Juul, stifter og bestyrelsesformand i Stop Spild Af Mad

Tænketank: Behov for bindende madspildsmål

Regeringen b√łr indf√łre bindende m√•l, der sigter mod at nedbringe madspildet i de danske husholdninger, lyder det fra t√¶nketanken One/Third

Hver sjette forbruger reducerer madspild via apps

16 pct. af befolkningen har mindsket deres madspild ved at benytte apps, der enten sælger overskudsmad eller giver inspiration til at bruge de madvarer, man har i forvejen

Kampen mod madspild rykker online

Det nye initiativ, GratisMad.dk, vil g√łre det nemmere for supermarkeder og f√łdevareproducenter at give overskudsmaden v√¶k til socialt udsatte i lokalomr√•det

Fleksitarmad p√• menukortet i b√łrnehus

K√łkkenet ved Idr√¶tsinstitutionen Tumleh√łjen i Aarhus serverer gr√łnne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planl√¶gges mindst en m√•ned i forvejen

Mere nyt