Too Good to Go opfordrer til handel i Danmark

Madspildsaktør opfordrer til handel i Danmark

Too Good To Go kalder fragt tværs over Sverige for problematisk set med bæredygtighedsbriller
Matsmart åbner Motatos dk i Danmark

Svensk madspildsaktør: Vi skal være flere til at løse madspildsproblem

Under navnet Motatos.dk har svenske Madsmart åbnet en webshop til danske forbrugere med madspildsvarer fra nordiske producenter
Madspildsvirksomheden Wefood åbner flere butikker

Wefood fordobler antal butikker

I det kommende år går kæden fra tre til seks butikker
Prinsesse Marie er med i ny kogebog mod madspild Selina Juul

Kongeligt aftryk på kampen mod madspild

Prinsesse Marie er sammen med Selina Juul fra Stop Spild Af Mad initiativtagere til en ny kogebog mod madspild
Selina Juul Stop Spild af Mad

Madspilds-pioner: Danske kæder er gode til datovarer

Selina Juul roser de danske dagligvarekæder for at sælge flere datovarer til nedsatte priser
Mad med respekt Selina Juul Madspild Tim Vladimir, prinsesse Marie

Kendisser leverer opskrifter mod madspild

Madspildspioner Selina Juul er på banen med en kogebog med opskrifter af blandt andre H.K.H. prinsesse Marie og tv-kok Tim Vladimir
Svenske Matsmart Sofia Wahlberg vil udvide deres madspildskoncept til Tyskland

Svensk madspildsaktør sigter mod Tyskland

Svenske Matsmart, som sælger fødevarer online, vil etablere sig i Tyskland i 2020 sammen med en ny tysk partner
Adm direktør Mette Lykke Too Good to Go og salgsdirektør i Lidl Marcus Gustafsson glæder sig over nyt samarbejde

Lidl udvider samarbejdet med Too Good To Go til alle butikker

Fra 18. november kan Lidl-kunder over hele landet købe madspildsposer til kraftig reduceret pris via madspildsappen Too Good To Go
Irma direktør Søren Steffensen Vertical farming og krydderurter

Irma vil dyrke krydderurter i butikken

Coops supermarkedskæde har indgået aftale med den tyske specialist i vertical farming, Infarm, og lancerer om tre uger bæredygtige krydderier i Irma på Østerport
Skolerne i Oure økopris

Årets Økopris går til Skolerne i Oure

Et bæredygtigt køkken, der anvender 97 pct. økologi og inddrager elever i madlavningen, indbragte den fynske skole Årets Økopris

Mere nyt