Sliksvindlere finder nye metoder

Fødevarestyrelsens rejsehold rykker ud til de mest komplicerede sager i kiosk- og slikbranchen

De gode, de nye – og de lidt for kreative

Ugens leder af Jesper Veber Knudsen, ansvarshavende redaktør

Madspildstænketank råder til frivillige aftaler om madspild

Socialdemokratiet nævner lov om reduktion af madspild. Både Stop Spild af Mad og den nye Madspildstænketank anbefaler i første omgang frivillige tiltag

Nyt initiativ forkorter vejen til hyldeplads i Irma

Irma, Coop Crowdfunding og accelratorprogrammet Greater Copenhagen Food Startup er gået sammen om at hjælpe fødevareiværksættere ind på hylden

Conveniencekæde putter frilandsgris i hotdogsen

Fremover er alle pølser, der sælges i 7-Eleven, anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Kødgigant satser på klimaneutralt kød

Danish Crown udvikler i dag få plantebaserede fødevarer og forædler protein fra restprodukter. Kunstigt kød er ikke på dagsordenen - endnu

Jamen, det er også fordi…

Ugens kommentar af Kenneth Holmen Pedersen, kædedirektør Meny

PROGNOSE: Kun fire ud af ti bøffer vil indeholde ægte kød...

En international rapport forudsiger, at ikke mindst kunstigt kød vil få en fremtrædende plads i køledisken om 20 år

Danskerne lægger flere penge i dagligvarebutikkerne

Kun kioskerne og de mindste købmænd ligger på to-cifrede indekstal for årets fire første måneder, viser tal fra Danmarks Statistik. Maj viser dog en markant samlet tilbagegang

“Fri for”-trend vinder frem i Europa

 Salget af "fri for"-produkter er steget med mere end 11 pct. i Europa det seneste år

Mere nyt