Økologisk restaurant vil være selvforsynende

Søren Birch og Simon Kvist Bjerre åbnede i januar 2019 økologiske Alimentum i Aalborg. 60 pct. af råvarerne er af egen avl

Fleksitarmad på menukortet i børnehus

Køkkenet ved Idrætsinstitutionen Tumlehøjen i Aarhus serverer grønne frokostretter tre gange om ugen. Menuen planlægges mindst en måned i forvejen

Horesta: Positivliste med vilde planter er alt for snæver

Kun 13 planter er med på en ny liste over de vilde planter, som kokke må servere for gæster på landets spisesteder

Onlinesupermarked har donoret overskudsvarer for 1 mio. til nødhjælp

Over det forgangne år har Folkekirkens Nødhjælps madspildsinitiativ, Wefood, solgt overskudsgrøntsager og bulede konservesdåser for 1 mio. kr. fra Nemlig.com

På jagt efter skovens vilde planter

Noma gjorde ukrudt til gastronomi. Nu er vilde planter en naturlig del af dansk mad, og de kan udnyttes på alskens måder, mener urtesamler Thomas Laursen

Konkurrencen om kunderne skærpes i sommerlandet

Nemlig.com udvider i højsæsonen sit leveringsområde. Coop, Vigo og det nyeste skud på stammen Fillop dækker hele landet

290 millioner er på vej til økologien

Regeringen har afsat næsten en kvart mia. kr. i økologisk arealstøtte i 2021, foruden en pulje på 40 mio. kr. til at støtte økologiske investeringer

Fakta Tyskland: Kundestrømmen minder om højsæsonen

Efter tre måneders lukkede grænser, bød de første åbne uger på ekstra mange kunder i Coops tre grænsebutikker

Discountbutikker vækster mest under coronakrisen

Salget i landets varehuse var igen tilbage på et normalt leje i april hjulpet på vej af to ekstra åbningsdage i påsken. Her var især convenience-butikker hårdt ramt

Antallet af tomme butikker sætter rekord i København

På kort sigt kan coronakrisen betyde endnu flere tomme butikslokaler i hovedstaden, forudser Ejendomstorvet.dk

Mere nyt