Shell lancerer nyt spisekoncept

Kæden har de seneste tre år udvidet antallet af stationer med 26. Nu skal flere nye koncepter - blandt andet et bilvaskeabonnement - trække flere kunder
Ansvarshavende redaktør på Dansk Handelsblad Jesper Veber Knudsen

Idéen om en købmandsfusion får uventet opbakning

Ugens leder af Jesper Veber Knudsen, ansvarshavende redaktør
Meny Nordens Plads Domus Vista Jesper Guldbrandsen butikschef dagrofa

Ombygning trækker nye kunder til

Meny på Nordens Plads har øget omsætningen markant siden en udvidelse og ombygning for to år siden. Butikken er nu kåret som kædens bedste
Meny på Nordens Plads på Frederiksberg Martin Coulthard

Vinder af Frugt- og grøntprisen: Vi skal sætte gang i smagsløgene

Frugt- og grøntafdelingen i Meny på Nordens Plads på Frederiksberg står for 12 pct. af butikkens omsætning, og væksten fortsætter
Føtex Salling Group

Prisfald koster stadig på Føtex’ bundlinje

Salling Groups varehuskæde investerer et trecifret millionbeløb i slidte varehuse. Til næste år har kæden premiere på et loyalitetsprogram
Thomas Pietrangeli direktør Dagrofa stjæler Q8 fra Reitan

Dagrofa snupper Q8 fra Reitan

Efter at have mistet flere convenience-kunder over en årrække har Dagrofa nu tilføjet rivalen Reitan et sjældent nederlag
Ny prognose de små dagligvarebutikker kvæles af discountkæder

Prognose: Discounternes fremmarch kvæler flere små dagligvarebutikker

Tre ud af ti nærbutikker og små supermarkeder må lade livet de kommende ti år, forventer Retail Institute Scandinavia
nemlig.com homemate indgår samarbejde ready to eat

Færdigretsleverandør og onlinesupermarked indgår partnerskab

Fra i dag kan kunder på Nemlig.com også købe ready-to-heat-produkter fra Homemate via onlinesupermarkedet
ZBC Danish Retail Award vinder 2019 Anders Lundgren Nielsen Superbrugsen Nørrebro

Retail Award-vinder: Kun firstmoveren klarer sig på Nørrebro

Uddeler Anders Lundgreen Nielsen var forud for sin tid, da han fik vegansk pålæg på hylderne. Nu har han mindst 2500 øko-varer i sortiment
Dyrevelfærd kyllinger og Happy Chicken Project og mærke

Happy Chicken-mærke fortæller restaurantgæster om dyrevelfærd

Dyrevelfærd er vigtigere end økologi, når danskerne køber fødevarer, viser undersøgelse. Men på cafeer og restauranter er kunderne ofte på Herrens mark

Mere nyt