Ejendom med kæmpe Meny er nu på KFI-hænder

Ejendommen i Hjørring koster 75 mio. kr. og huser en stor Meny, der netop er moderniseret for mere end 20 mio. kr.

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Hjørring-ejendommen på Frederikshavnsvej 42-48, hvor landets kvadratmetermæssigt største Meny ligger, er siden nytår kommet i KFIs besiddelse.

Den har kostet den erhvervsdrivende fond, der hvert år kanaliserer millionbeløb ud i den selvstændige købmandssektor, 75,5 mio. kr.

– Ejendommen var ejet af et K/S, og Dagrofa, der ejer Meny sammen med en købmand, har netop genforhandlet lejeaftalen, fortæller adm. direktør for KFI Erhvervsdrivende Fond Jesper Loiborg.

Købmandsfonden har netop investeret mere end 20 mio. kr. til modernisering af supermarkedet, der har købmand Henrik Svanhede som medejer.

– Det var oplagt for os at overtage ejendommen, når den kom i spil. Hjørring Kommune er objektivt set et udkantsområde. Men selve Hjørring by er et sted, man flytter til, og byen er et af tre administrative centre i Nordjylland – sammen med Frederikshavn og Aalborg, siger Loiborg.

Stigende kundestrøm

Ejendommen er placeret på den tværgående hovedfærdselsåre mellem Hjørring og Frederikshavn og de to nordjyske motorveje. I området ligger blandt andet servicestationer, McDonalds samt varehuse som Bauhaus og Jysk.

– I forbindelse med moderniseringen blev der bygget et stort og flot forområde, hvor først Lagkagehuset, og senere et apotek, rykkede ind. Der er gode parkeringsmuligheder, og foran butikken stopper busserne. Lige bag butikken kommer et trinbræt til toget, så det bliver oplagt at gå igennem butikken, hvis man kommer med en bus og skal videre med tog. Alt i alt forventer vi, at den kundestrøm, der allerede er der, vil øges, siger Jesper Loiborg.

DEL
Forrige artikelTricktyve fra bande dømt til betinget udvisning
Næste artikelTrump vil hente skattemilliarder fra e-handelen
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.