Erfaren detailmand skal revitalisere Aldis butikker

41-årige Casper Marck Svendsen skal være vicedirektør i Aldi og kommer bl.a. med erfaring fra Salling Group

Casper Marck Svendsen er Aldis nye vicedirektør med ansvar for udviklingen af Aldis ejendomme i Danmark. Foto: fotograf Stine Heilmann/Aldi

I sensommeren sidste år blev tidligere Lidl-direktør Finn Tang ny direktør for den tyske discountkæde Aldis danske forretning. Nu har kæden ansat en anden erfaren detailmand som vicedirektør med ansvar for butiksudvikling i Danmark.

41-årige Casper Marck Svendsen kommer med flere end 19 års erfaring fra virksomheder som Salling Group (tidl. Dansk Supermarked) og Pandora.

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg mener, Aldi har et kæmpestort potentiale, og med den internationale opbakning er mulighederne kæmpestore, siger Casper, der havde sin første arbejdsdag for Aldi i fredags d.1. juni.

Han skal bl.a. stå i spidsen for den revitalisering af kæden, som Aldi har indledt efter flere end 40 år på det danske marked.

Den indebærer bl.a. en opdatering af butiksnettet, ligesom der ifølge en pressemeddelelse fra kæden skal bygges flere butikker.

– Den kæmpestore opgave, der ligger foran os med at opdatere vores butiksnet, kræver at vi arbejder sammen på tværs af hele landet. Det bliver Caspers opgave at samle trådene, så vi kan få skabt grundlaget for en positiv udvikling for Aldi Danmark, siger Aldi Danmark’s CEO Finn Tang.