Dyrere mad trækker inflationen op

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Mens butikspriserne på fødevarer stort set ikke rokkede sig ud af flækken i fire år fra 2012 til 2016, er situationen i år en anden.

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik kostede ‘fødevarer og ikke-alkoholiske drikkevarer’ i februar 2,6 pct. mere, end de gjorde i samme måned sidste år....

DEL
Forrige artikelTilbudsavisen lever og bliver i stigende grad læst elektronisk
Næste artikelNy kædedirektør til Pilersuisoq
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.