Dr. Oetker-direktør får toppost i England

Georg Heerdegen Parsbo rykker til England den 1. marts og afløses af Øystein Bu, der bliver chef for Dr. Oetker i både Norge og Danmark.

Adm. direktør for Dr. Oetker Danmark, Georg Heerdegen Parsbo, tiltræder til marts som managing director for Dr. Oetker UK. Foto: Dr. Oetker

Efter 15 år som topchef for Dr. Oetker Danmark får Georg Heerdegen Parsbo nye udfordringer i den tyske fødevarekoncern. Han skal fra den 1. marts tiltræde som managing director for Dr. Oetker i Storbritannien.

Koncernledelsen giver med forfremmelsen et øget ansvar på et marked, hvor Dr. Oetker driver egen pizzafabrik.

Hans stilling som adm. direktør for Dr. Oetker Danmark overtages af den nuværende direktør for Dr. Oetker Norge, Øystein Bu. Han får dermed ansvaret for begge lande.

Gennem de seneste 15 år med Georg Heerdegen Parsbo ved roret har Dr. Oetker Danmark formået at placere sig i tip 10 over de mest kendte varemærker inden for fødevarer i Danmark, at få danskerne til at spise pizza på frost i hverdagen og at udbrede kendskabet til populære bagetrends med nylanceringer og udvikling af opskrifter.

– England er et spændende sted lige nu. Jeg har fået tilbudt et super interessant job på et meget sofistikeret dagligvaremarked, hvor Dr. Oetker UK har en flot markedsposition. Så det er en super udfordring både professionelt og privat, hvor jeg og min familie nu får muligheden for at prøve os selv af i et andet land, siger Georg Heerdegen Parsbo i en pressemeddelelse.

 

DEL
Forrige artikelAGF-formand klar til at vælte Bolander
Næste artikelAmager Centret skal tilbage til sin oprindelige stil
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.