DLF er klar til jubilæumsfest

Foreningen inviterer Future Leaders med til festen for 50-års jubilæet den 8. marts

DLF, der arbejder for at skabe øget plads til mærkevarerne, gør klar til jubilæumsfest. Arkivfoto: DLF

Den 8. marts afholder Dagligvareleverandørerne – DLF et brag af et arrangement med årstræf, hvor man samtidig fejrer DLF’s 50-års jubilæum.

Det sker under overskriften ”Fremtidens forbrugere skaber fremtidens handel”, og derfor inviterer foreningen i år Future Leaders med til arrangementet. Det er en række udvalgte unge, som enten lige har færdiggjort deres uddannelse, deltager i et graduate-forløb eller som står til at afslutte en cand.merc eller HD-uddannelse inden for det kommende år.

Direktør Niels Jensen fortæller om initiativet:

– Vi synes, at det er et naturligt tiltag at tage nogle af fremtidens ledere med til vores årstræf, netop fordi vi i år sætter fokus på fremtidens branche. Det er vigtigt, at vi som branche gør os attraktive for dem, der skal tage over. Det er jo dem, som skal være med til at udvikle den. Og så er årstræffet en oplagt mulighed for de unge at få indsigt og kendskab til branchen, fordi vi denne dag samler nogle af dens topledere og sætter fokus på de mest tidsaktuelle emner.

For at få et bredt udsnit af unge fra forskellige dele af branchen har DLF bedt både grossister, leverandører og detail-kæder udvælge et antal Future Leaders.

DEL
Forrige artikelFinn Tang skal genrejse Aldi
Næste artikelMejerigigant vil inspirere Dubai-børn til at spise sundere
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.