Det siger kunderne…

torben-andersenSelvfølgelig læser jeg Dansk Handelsblad

Butiksejer Torben Andersen, LetKøb Langenæs og Rosenvangs Allé

Dansk Handelsblad giver mig et godt overblik over aktuelle nyheder fra branchen – både fra butikker, kæder og leverandører. Jeg finder også inspiration til mine butikker og den daglige drift i gennem bladets magasiner, nyhedsbreve og portalen retailnews.dk. Når det skal gå stærkt, prioriterer jeg avisens bagerste sider, ”Livet i butikken”. De giver mig et hurtigt indtryk af, hvordan det står til, og hvad der rører sig i andre butikker rundt omkring i landet.

claus-pedersenDerfor annoncerer jeg i Dansk Handelsblad

Direktør Claus Pedersen, Service-Holdet.dk og SH-Salg.dk

I forbindelse med vores seneste kampagne i Dansk Handelsblad oplevede vi lynhurtigt effekt. Allerede på selve dagen for vores første annonce i bladet kunne vi måle markant øget trafik på vores hjemmeside, og i de efterfølgende dage fik vi adskillige seriøse kundehenvendelser. Det har foreløbigt resulteret i en aftale om en landsdækkende serviceopgave og en opgave med salg i hele Danmark.

asger

Selvfølgelig læser jeg Dansk Handelsblad!

Købmand Asger Korgaard, REMA 1000 Brabrand

Jeg læser både Dansk Handelsblad som trykt avis og det daglige nyhedsbrev. Begge dele supplerer hinanden godt og giver mig et hurtigt overblik over aktuelle nyheder fra branchen. Avisen og nyhedsbrevet er desuden vigtige kilder til inspiration både for mig og mine medarbejdere. Bladet er altid frit tilgængeligt i frokoststuen, og er der artikler, jeg finder særligt relevante eller inspirerende, kan jeg finde på at klippe dem ud og hænge op på opslagstavlen. Medarbejderne spørger tit ind til stoffet, og så tager vi en snak om det.