De største leverandører har stor fremgang

Krise eller ej, så oplever verdens største dagligvareleverandører en solid fremgang i omsætningen. I 2014 steg omsætningen i de 50 største leverandører med 15,4 pct. i gennemsnit i forhold til omsætningen i 2013.
Det tyske fagblad Lebensmittel Zeitung har netop offentliggjort sin liste over verdens 50 største leverandører i 2014.
De mest succesfulde leverandører på verdensplan, når man kigger på omsætningen, er Nestlé, der ligger klart foran nr. 2, Procter & Gamble.
Af de 50 største leverandører er 19 europæiske, hovedparten af de øvrige er amerikanske. Tre danske virksomheder blander sig i kampen om toppen, nemlig Carlsberg som nummer 34, Arla Foods som nummer 45 og Danish Crown som nummer 48.
Alle har fremgang
Det fremgår, at alle leverandører har oplevet fremgang, om end der er et spring fra den mindste fremgang til den største højdespringer.
Virksomheder, der har haft størst fremgang i omsætningen, er cigaretproducenten Philip Morris International med en fremgang på 57,3 pct. , Colgate Palmolive med personlige pleje er sprunget frem med 34,5 pct. , British American Tobacco med bl.a. de danske Prince cigaretter er vokset med 32,7 pct. i omsætning, og parfumevirksomheden Estèe Lauder er gået frem med 29,7 pct..
Virksomheder med en forholdsvis lille fremgang er Brasil Foods med 1,8 pct. , Nippon Meat Packers med
6,6 pct. og Smithfield Foods
med 6,7 pct.
Internationalt
UDBLIK
DANSK HANDELSBLAD DÆKKER DE VIGTIGSTE UDENLANDSKE NYHEDER ÅRET RUNDT

Resten af indholdet 
er kun for medlemmer.

Prøv 4 uger gratis