Danskernes madvaner stiller krav til dagligvarehandlen

Foto: Helle-Karin Helstrand

En stor del af danskerne bruger halv- eller helfabrikata, når der skal sættes aftensmad på bordet. Det viser en ny undersøgelse fra organisationen Madkulturen.

Ifølge undersøgelsen er aftensmaden i mere end tre ud af fire danske hjem hjemmelavet. Og 32 pct. af danskernes måltider...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelCoop vil have egen mobilbetaling
Næste artikelMindre fald i forbrugertillid
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.