Danskerne kommer let til kød

Schweizerne har de højeste kødpriser i verden, mens Ukraine har nogle af de laveste. Til gengæld skal ukrainerne arbejde ti timer for at købe et kilo

Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand

Danskerne er det folk i verden, der skal arbejde færrest timer for at få kød på bordet. Således skal vi kun arbejde 0,3 timer for at kunne købe et kilo kylling. Skal der gris på bordet, skal der arbejdes 0,7 time. En hel time går der på arbejdspladsen, når vi lægger oksekød i...

DEL
Forrige artikelOplevelser skal konkurrere med nethandel
Næste artikelCoop trækker nyt våben i priskamp  
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.