Danskerne har skåret ned på kødet

Svinekoteletterne kommer ikke så tit på middagsbordene i de
danske hjem, som de gjorde i de gode gamle dage.
Danskerne har nemlig i stor stil skåret ned på forbruget af kød i
de seneste år, og det er især gået ud over svinekødet.
Fra 2005 til 2010 faldt den gennemsnitlige mængde...

Vil du have det hele med?

Prøv fuld adgang GRATIS i fire uger

Allerede abonnent?
DEL
Forrige artikelDerfor står tandpastaen, hvor den står
Næste artikelBilka taber rekordstor sag til centerejer
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.