Leverandør: Øget salg af kvalitetsfødevarer

Gråsten Fjerkræ mærker den nye trend og kan melde alt udsolgt af ænder, gæs og kalkuner.

God økonomi øger efterspørgslen på kvalitetsfødevarer, f.eks. fjerkræ af høj kvalitet. Foto: Colourbox

Danskernes forbedrede privatøkonomi får flere forbrugere til at købe kvalitetsvarer. Den trend oplever man klart hos Gråsten Fjerkræ.

Virksomheden i Kværs i Sønderjylland kan melde alt udsolgt. De sidste ænder, gæs og kalkuner, som om få dage skal serveres ved julemiddage over hele landet, er nu leveret fra slagteriet.

– Vi har oplevet to-cifrede vækstrater, og det tilskriver jeg, at forbrugerne ønsker høj kvalitet. De sætter ikke tænderne i hvad som helst, siger bestyrelsesformand Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

– Vi kan tydeligt se, at der er kommet flere penge mellem hænderne hos forbrugerne, og nu vil de have høj kvalitet, tilføjer han.

Han siger, at Gråsten Fjerkræ bevidst har holdt sig langt væk fra den hårde konkurrence på pris, der har præget det danske marked for økologiske kyllinger.

 

 

DEL
Forrige artikelPå gensyn til Netto nr. 500 og formandsvalg i Coop
Næste artikelDansk Supermarked forærer overskudsvarmen væk
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.