Dansker i topstilling i Cloetta

Christian Boas Linde bliver adm. direktør for Cloetta Danmark og Norge.

Cloetta får to administrerende direktører, hvor Christian Boas Linde bliver adm. direktør for Cloetta Danmark og Norge. Foto: Cloetta

Slik- og chokoladeproducenten Cloetta købte først på året bland-selv distributøren Candyking.

Cloetta har nu besluttet, at stillingen som adm. direktør for Cloetta Skandinavien skal deles i to nye stillinger, nemlig adm. direktør for Cloetta Sverige og en tilsvarende stilling for Cloetta Danmark og Norge.

Christian Boas Linde er udnævnt til at være chef for Cloetta Danmark og Norge. Han får plads i koncerndirektionen og skal rapportere til koncernchefen Henri de Sauvage-Nolting.

Christian Boas Linde har arbejdet for Cloetta siden 2013 og er i dag landedirektør for Cloetta Danmark og Norge. Han har tidligere arbejdet for bl.a. Mars, Pepsico, Heinz og Arla.

– Købet af Candyking betyder, at vores skandinaviske forretningsstruktur bliver større, idet især Danmark og Norge kommer til at får større betydning for Cloetta. Der er derfor behov for at dele rollen som adm. direktør for Cloetta Skandinavien. Jeg er glad for, at Christian Boas Linde med sin brede baggrund fra vores branche og Cloetta vil påtage sig den nye rolle, siger Henri de Sauvage-Nolting i en pressemeddelelse.

DEL
Forrige artikelBlack Friday-tilbud: Køb en ged – betal for to
Næste artikelDanske småproducenter øger deres salg i Lidl
Henrik Denman
Uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1983. Har skrevet om dagligvarehandel og detailhandel generelt siden 1986, først som redaktør af fagbladet DetailBladet 1986-2007 og siden 2007 som journalist på Dansk Handelsblad. Skriver nyheder og reportager.