Danske Spil giver konkurrenter baghjul efter rekord-VM

Flere vælger at sætte deres penge på væddemål gennem Danske Spil. Det sker i et marked med ellers hård konkurrence om spillerne

Danske Spil har vundet markedsandele tilbage efter flere år med hård konkurrence fra private aktører. Foto: Danske Spil

Første halvår har vist sig at være særdeles godt for det statsejede Danske Spil. Det fremgår af Spillemyndighedens halvårsrapport for spilmarkedet.

VM i fodbold har lokket flere spillere ind i folden hos Danske Spil, og det glæder Niels Erik Folmann, adm. direktør i Danske Licens Spil, som står for blandt andet Oddset og Tips.

– Vi satte både omsætningrekord på 878 mio. kr. og rekord i antallet af aktive spillere under VM, desuden fik vi mere end 20.000 nye kunder, siger han i en pressemeddelelse.

Spillemyndighedens rapport viser, at 2018 har leveret den højeste bruttospilindtægt, BSI, siden 2012, målt på andet kvartal, hvor der er særligt gang i sportsvæddemål. 648 mio. kr. blev det til.

– Ved slutrunderne i 2012, 2014 og 2016 tabte vi terræn i forhold til konkurrenterne. I mellemtiden er konkurrencen blevet skærpet markant, og vi var denne gang bedre forberedt end nogensinde før. Stærkere produkter, attraktive odds, god distribution, nye digitale løsninger hos forhandlerne, en ny native app og bred markedsføring sikrede os i dette kvartal fremgang på Sportsvæddemål i både omsætning og BSI, siger Niels Erik Folmann.