Danske forbrugere kommer let til kød

Danskerne er blandt de forbrugere, der skal knokle mindst på arbejdsmarkedet for at få et kilo kød – og danskerne spiser meget kød

Danskerne er blandt dem, der skal arbejde mindst for at få råd til kød. Foto: Helle-Karin Helstrand

Schweiz indtager en sikker top, når prisen på kød og fisk sammenlignes med resten af verden.

Prisen i Danmark ligger på pladser mellem nummer 9 og nummer 20 – alt efter kødtype – og er i 30 pct. dyrere end gennemsnitsprisen i 52 lande.

I prisbunden ligger – afhængig af kødtype –...

DEL
Forrige artikelSkolemadpakken er bedre end sit rygte
Næste artikelMadpakker er på retur
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.