Dansk virksomhed får fornem øko-pris

Copenhagen Sparkling Tea Company har netop på BioFach fået en pris for det bedste nye produkt i 2018

Foto: Økologisk Landsforening

Blandt mere end 100 nye økologiske drikkevarer fra hele verden har gæsterne på verdens største øko-messe, BioFach i Nürnberg, udpeget et dansk øko-produkt som den bedste produktnyhed i år.

Det er Copenhagen Sparkling Tea Company, der netop har fået overrakt en pris for det bedste nye produkt i 2018.

Det fortæller Økologisk Landsforening, der kalder virksomheden for et førsteklasses eksempel på den innovationskraft, der kendetegner danske øko-virksomheder.

– Det er fuldstændig vanvittigt og meget uvirkeligt det her. Professionelle indkøberne har gået rundt her på messen og kigget på økologiske produktnyheder fra hele verden, og så har de udpeget vores produkt som den mest interessante nyhed indenfor drikkevarer. Det er en utrolig stor anerkendelse, siger Bo Sten Hansen, direktør og medstifter i Copenhagen Sparkling Tea Company.

Sammen med den danske sommelier, Jacob Kocemba, stiftede han Copenhagen Sparkling Tea Company i begyndelsen af 2017 og samme forår kom de første lav- og nonalkoholiske mousserende teer på markedet.

Copenhagen Sparkling Tea Company deltager på BioFach sammen med mere end 40 andre danske øko-virksomheder i et stort eksportfremstød arrangeret af Økologisk Landsforening i samarbejde med netværket Bio Aus Dänemark.

BioFach finder sted fra den 14. til den 17. februar i Nürnberg.