Dansk Supermarked sætter 1000 nye varer på hylderne

Fremover er der meget mere at vælge imellem, når det gælder free-from-varer, vegansk mad, convenience og bageprodukter

Nye varer i sortimentet hos Dansk Supermarked skal afspejle tidens madtendenser. Foto: Dansk Supermarked Group

I de seneste måneder, har der været travlt i Netto, Bilka og Føtex. Kæderne har nemlig gjort plads til 1000 nye varer på hylderne, for at imødegå den øgede efterspørgsel på free-from-varer, veganske produkter, convenience og bageartikler.

– Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores sortiment til tidens tendenser og dermed kundernes ønsker, så vi glæder os meget til at følge, hvordan kunderne tager imod de mange nye produkter, siger Tore Nederland, sortiments- og projektchef i Føtex.

I Bilka introduceres der mere end dobbelt så mange kolonialvarer som normalt. Blandt andet på grund af en stigende efterspørgsel på varer uden gluten og laktose.

Derudover bliver der mere at vælge imellem for de bageglade, når kæderne fremover vil have mere end 50 nye varenumre i bage-, brød og melkategorien. Det er især Bilka, der satser på bagningen med blandt andet spiselige muffinforme og bagemarmelade.

De travle forbrugere kan se frem til nye varianter inden for convenience. Også dem, der gerne vil undgå kødet. Fremover vil der f.eks. være soya-nuggets og linsebøffer i køledisken og forskellige varianter af vegansk køderstatning på frost.

DEL
Forrige artikelWefood udvider åbningstiden
Næste artikelFlere Netto-butikker får døgnåbent
Jesper Veber Knudsen
Har i mere end 15 år siden uddannelsen på Danmarks Journalisthøjskole beskæftiget sig med erhvervsjournalistik om især detailhandel og fødevarer. Før Dansk Handelsblad har han bl.a. arbejdet på Foodwire.dk, Økologi & Erhverv og som medredaktør på Levnedsmiddelbladet. Er daglig leder af bladets redaktion og skriver især nyheder og analyser.