Dansk Supermarked opgiver levering til ældre

Købet af iPosen i 2015 indebar blandt andet levering af dagligvarer til visiterede ældre

Niels Ralund, adm. direktør i netbutikkernes brancheforening, FDIH, fremhæver bekvemmelighed som en afgørende årsag til stigningen i nethandel til Black Friday. Foto: Colourbox

Dansk Supermarked stopper nu en del af de aktiviteter, der ligger i netbutikken Føtex Dagligvarer, tidligere iPosen, skriver Berlingske.

Dagligvaregiganten købte iPosen i 2015 med håb om en milliardomsætning. IPosen, der nu hedder Føtex Dagligvarer, leverer varer til kommunerne visiterede ældre i blandt andre Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune og Gladsaxe Kommune – og til offentlige institutioner.

Men er leveringen til de ældre stoppet.

– Vi har gjort status og er kommet frem til, at i forhold til det offentlige marked er det bedst, at vi bruger vores tid på salg til små og mellemstore institutioner, siger Kenneth Nielsen koncerndirektør med ansvar for digitalisering, til avisen.

http://www.business.dk/detailhandel/dansk-supermarked-dropper-dele-af-digital-milliardsatsning

DEL
Forrige artikelDisruption med stregkoden for 40 år siden
Næste artikelUdespisning sætter rekord
Helle-Karin Helstrand
Er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i 2000 og har stort set siden været tilknyttet Dansk Handelsblad. Har i perioder også arbejdet freelance på en lang række magasiner og fagblade. Skriver nyheder, reportager og redigerer avisens navnestof. Tager billeder og mindre videoer.