Dansk Supermarked lukker ”DøgnNetto”

Butikkerne omdannes til almindelige Netto-butikker, men bevarer åbningstiden.

Foto: Dansk Supermarked

I løbet af 2016 omdanner Netto DøgnNetto-kædens butikker til nyrenoverede, gule Netto-butikker, fortæller Dansk Supermarked.

Omdannelsen sker efter at kæden i en periode har testet døgnåbne Netto-butikker flere steder i landet.

De nuværende DøgnNetto’er ligger ifølge kæden alle på eftertragtede placeringer primært i Storkøbenhavn. Åbningstiderne i de omdannede butikker bevares, så københavnerne kan handle kl. 7-24.

– At vi omdanner DøgnNetto-kæden til gule Netto-butikker, ændrer ikke ved vores øvrige ekspansionsplaner for 2016. Tværtimod betyder det, at vi får udbredt vores succesfulde discountkoncept endnu mere, så kunderne får den høje kvalitet og de lave priser, som de efterspørger, siger kædedirektør Claus Juel-Jensen.

Ud over moderne butikker til kunderne skaber de nye butikker også flere arbejdspladser, da de gule Netto’er er højere bemandede end DøgnNetto-butikker.

Nuværende medarbejdere i DøgnNetto vil få mulighed for at fortsætte i de nye Netto-butikker eller andre steder i Dansk Supermarked Group.

Af DøgnNettos 39 eksisterende butikker forventes ca. 30 omdannet til gule Netto-butikker, som kunderne kender dem fra i dag, dog med mindre plads til spotvarer. Enkelte bliver konverteret til convenience-konceptet Føtex Food.