Dansk Supermarked kickstarter ny lederuddannelse

Dansk Supermarked lancerer en ny Management Trainee-uddannelse efter sommerferien. Efter endt forløb tilbyder koncernen at betale for en HD

Foto: Dansk Supermarked

Elever fra Føtex, Bilka, Salling og Netto fortsætter ofte deres karriere som ledere. Eksempelvis har halvdelen af varehuscheferne i Dansk Supermarked startet deres karriere med en elevuddannelse, oplyser Jon Skålerud, Senior HR Manager i Dansk Supermarked Group.

På den baggrund lancerer Dansk Supermarked nu en ny Management Trainee-uddannelse, der målrettet vil forme og uddanne fremtidens ledere.

Alternativ til universitet

“Uddannelsen skal være et alternativ for unge, som ellers ville overveje en uddannelse på et erhvervsakademi eller et universitet, men som brænder for at lære i praksis og omsætte teorierne til resultater”, lyder det fra Jon Skålerud på Linkedin.

Uddannelsen er opbygget af otte moduler og veksler mellem ophold på Dansk Supermarkeds uddannelsescenter Bøgehøj og praktisk uddannelse i varehus eller butik.

Ledige pladser

Første modul starter efter sommerferien, og der er endnu flere ledige pladser på uddannelsen, som adm. direktør Per Bank giver sine varmeste anbefalinger, hvis man har lysten til ledelse, men ikke umiddelbart ønsker at kaste sig over en universitetsuddannelse.

“Vi vil gøre vores til at uddanne og starte en spændende karriere for de unge mennesker og tilbyder efter endt uddannelse at betale for en HD”, fremhæver Per Bank på Linkedin, der selv er uddannet reserveofficer og ingeniør.

Adgangskravet til Management Trainee-uddannelsen er en gymnasial uddannelse.

 

DEL
Forrige artikelAldis navn hvirvlet ind i fupmails
Næste artikelMilliard-udbud havner i Folketinget
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.