Dansk Supermarked indgik 599 elevaftaler i 2017

Dansk Supermarked indgik 10 pct. flere elevaftaler sidste år end i 2016

Foto: Dansk Supermarked.

Dansk Supermarked fortsætter med at byde endnu flere elever velkommen i koncernen.
Hvor Dansk Supermarked i 2016 indgik 545 elevaftaler steg antallet sidste år til 599, en stigning på 10 pct.

Det gør Dansk Supermarked til den virksomhed i Danmark, der uddanner flest elever med mere end 1.000 igangværende uddannelsesaftaler.

“At være den virksomhed, som uddanner flest elever, er ikke en ambition i sig selv, men noget vi kan være stolte af. Især fordi vores uddannelser skaber muligheder internt – og samtidig giver de unge et stærkt fundament at bygge videre på gennem resten af karrieren”, skriver Jon Skålerud, Senior HR Manager i Dansk Supermarked Group, i en opdatering på Linkedin.

Engagement i hele organisationen
Dansk Supermarked Group tæller i dag 51.200 medarbejdere, heraf ca. 40.000 i Danmark.

“Elevuddannelserne er noget der samler os – på tværs af alle kæder. Uden det enorme engagement, som hele organisationen lægger i elevernes uddannelser, vil det ikke være muligt at drive volumen og kvalitet samtidig”, forklarer Jon Skålerud.

Han sætter samtidig stor pris på Dansk Supermarkeds samarbejde med uddannelsesinstitutionen Viden Djurs, som har eksisteret siden 1981.

DEL
Forrige artikelFem Rema-butikker vil være kontantløse om aftenen
Næste artikelMeny lukker butik
Søren Tougaard
Uddannet journalist fra DJH i 2005. Har herefter blandt andet mandsopdækket detailverdenen for Retail Institute Scandinavia og senest arbejdet som selvstændig journalist og kommunikationsrådgiver med fokus på detail, fødevarer og energi. Skriver nyheder, dybde og reportager.